Aaaa ova s meklom ke tuche po zidu mi je najboljaIzvorno postao frish-KI
![]()
![]()
Aaaa ova s meklom ke tuche po zidu mi je najboljaIzvorno postao frish-KI
![]()
![]()
Give me a kiss to build a dream on, And my imagination will thrive upon that kiss
Sweetheart, I ask no more than this, A kiss to build a dream on
Odlično mi je kako glazbu dobro ukomponiraju u video...
A oni koji su znali gledati show "Scare Tactics" na MTV-ju, vjerovatno će se sjećati ovih nekoliko epizoda:
Military Top Secret
Big Foot
UFO
Vampire Attack
N-Joy!![]()
Gledaju dva navijača Hajduka i pas utakmicu. Kad Hajduk primi gol, pas počne cviliti.
"A što mu je sad?" upita prvi.
"Ma on ti je veliki navijač Hajduka i sad je žalostan jer Hajduk gubi", odgovori drugi.
"A što radi kad Hajduk pobjeđuje?" upita prvi.
"Ne znam, imam ga tek godinu dana."
Sto radi Dinamov navijac kada Dinamo osvoji hrvatsku ligu?
Ugasi Playstation.
![]()
Ne kradi! Vlast mrzi konkurenciju!
Izvorno postao John Frusciante
pojasni ovaj s obzirom na stanje na tablici
jel ovo slučajno Zagreb-Trokut?
Pa nek on objasni kako to hajduk nema pobjede s obzirom na stanje na tabliciIzvorno postao M-power
Pa nek on objasni kako to hajduk nema pobjede s obzirom na stanje na tablici.Izvorno postao M-power
Ti ne shvacas vic
Edit: Sorry na duplom postu
Ajd nemojte se sad prepucavat, šala je šala!Izvorno postao M-power
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
.... vas nogomet,van s njim iz ove teme osim ako ima kakva biserčina za pokazat.
Nego da nastavimo,vidjeh danas jedan logo koji prepravljen djeluje puno drukčije
![]()
![]()
I naravno ekipa Modding teama nikad ne miruje,izmjene na PC-u su prošlost sad je red na...![]()
![]()
Posvecno nasim veseljacima Olicu, Srni i Balabanu
http://rapidshare.de/files/33079283/...ntena.mp3.html
Tko rano rani, zajebo je pjetla
gledajte majstora na djelu!
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bio sam sretan sa svojom djevojkom. Zabavljali smo se preko godinu dana i na kraju se odlucili vjencati...Moji roditelji su pomogli na svaki nacin, moji prijatelji ohrabrivali mene i moju djevojku. Ona je san! Postojala je samo jedna stvar koja me vrlo uznemirivala, a to je njena mladja sestra.
Moja buduca surjakinja je oko 20 godina, oblaci uske mini suknjice i
duboke dekoltee. Redovno sam vidio njeno donje rublje kad sam
u njenoj blizini.Mozda sam sebican i umisljen, ali moram priznati da se nije tako
otkrivala u blizini drugih.Jedan dan me pozvala njena sestra da dodjem i provjerim pozivnice za vjencanje. Bila je sama kada sam stigao. Kada sam dosao prosaputala mi je na uho kako me je oduvijek zeljela, a ja cu uskoro
biti ozenjen.Rekla je da prema meni gaji osjecaje koje ne zeli i ne moze pobijediti.Rekla je da zeli voditi ljubav sa mnom bar jedanput prije nego se
ozenim i predam njenoj sestri. Bio sam u totalnom soku, nisam mogao progovoriti ni rijeci. Rekla je - "Ja idem gore u moju spavacu sobu, ako zelis samo dodji uzmi me."Ukocio sam se. Bio sam totalno ukocen od soka i gledao sam je kako se penje uz stepenice. Kada se popela na stepenice skinula je svoje gacice i bacila ih niz stepenice na mene. Stajao sam tu na trenutak i onda se okrenuo i pojurio na izlazna vrata kuce. Pojurio sam pravo do mog automobila.U tom trenutku primijetih mog buduceg punca i zarucnicu kako trce prema meni.Zagrlila me i poljubila i rekla "Mili moj znala sam da si izuzetan."
A moj punac je dodao "Ovaj mali test me uvjerio da dajem svoju kcer u prave ruke.Cestitam mladicu. Dobro dosao u obitelj."
Pouka ove price je:
>> Uvijek drzite kondome u automobilu
Jel neko od vas video onaj klip "vuco-remzo"? Duel Vuce i nekog gledatelja prilikom gostovanja Vuce na nekoj (verovatno) lokalnoj TV?
Mislim da sam ga nasao:
http://www.fun-zone.org/exodus/video/
Zadnji uredio Pinocio : 14-09-2006 u 23:57
A, ovako bi se trebalo u vojsi budit...![]()
Isto tako i Skini tu haljinu by SOADIzvorno postao kinfa
looooooolčinaIzvorno postao zerobravo
![]()
- Red-Gsm.net -
Bookmarks