I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ironija je da su gospodarski lideri #1 u svijetu ujedno i najgluplja nacija na svijetu![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Kaj mislite da bi kod nas ekipa nasumicno odabrana na cesti bila bolja?
Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!
coooooooool
evo slomo pucanje balona i pogodak u bulju
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ovo potpisujem,zamislite da kod nas nekog uhvate pa ispituju koliko država ima SAD,koji je glavni grad,nabroji neke države,kada je dobio nezavisnost i ostala pitanja što njih ispituju za europu,i samo da znate oni u školama uopće ne uće europu i ostale države to znaju iz nekih filmova i ratova,čak i povijest samo svoju!
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
O M F G
ja sam se strgo
kak ljudi mogu biti tak glupi... al ona plavu
ne znam jel bilo već![]()
![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
curke bliži se ljeto , neeee!
http://www.youtube.com/watch?v=4xnWvXjU-64
ako zelis da te nezovu bager
da ti presatnu lagat vage
da opet furas tange
(pumpaj pumpaj)
ako zelis imat tijelo seksi
(pumpaj pumpaj)
da ti todorica ja namjestim
(pumpaj pumpaj)
moras puno vitamina jesti
(pumpaj pumpaj)
ako zelis biti opet u vezi
(pumpaj pumpaj)
da ti malog Cicu ja namjestim
(pumpaj pumpaj)
da te fura cijeli dan u meci
(pumpaj pumpaj)
![]()
![]()
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
lol, frendica i ja non stop to pjevamo![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
lol
![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
LOLček........
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
lol, harmonika zakon![]()
nisam ja reko da je cigan zato kaj svira harmoniku. dapace. meni narodnjaki uzasno smetaju i jos kad vidim tipa koji jos i svira i takve grimase radi dok svira to sranje od muzike (ak se to opce moze nazvat muzikom) zbilja mi se zgadi.
a stamp bilo bi mi drago da poberes ban zbog vrjedanja![]()
uuu ajd me tuži , oce ti onda srce bit na mjestu.
kolko godina imas , 12 ?
cant frikin belive it.
osim toga , pravno gledano nisam preciziro tko je jadnik , ni zasto.
možda tog nekog zalim zato sto ima uskogrudne malograđanske poglede , mozda ga žalim zato sto ima sotonistički avatar , mozda ga zalim zato sto nemoze smislit bolji nick od onog koji mu je odreden kao username za spajanje na internet...
sve je moguce.
Bookmarks