Kada sam ja uzimao Kingmax 1GB RAM
rekli su mi da uzmem bolje 2×512 Kingmax DDR2
tako sam i učinio bez pitanja zašto i nemam ni najmanjih problema
Možda leži u tome problem !?!![]()
Jesam ja nesretan sa tim kompom![]()
Ovako, kupio sam 1 GB RAMa, DDR2, i kada ga spojim u komp, komp ne radi, tj. upali se, ali nema slike na monitoru i crvena lampica ne radi. Kada ga izvadim, radi sve normalno(koliko normalno moj komp radi). Što da radim?
E da, matična mi je MSI P35 Neo.
Kada sam ja uzimao Kingmax 1GB RAM
rekli su mi da uzmem bolje 2×512 Kingmax DDR2
tako sam i učinio bez pitanja zašto i nemam ni najmanjih problema
Možda leži u tome problem !?!![]()
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Imao sam takav slučaj,samo što je kod mene ram bio oštećen.Vidi ima li ogrebotina ili sl. na kartici,ako nema odnesi tamo di si kupio,reci koji je problem i riješeno...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Nema veze jel 1x1GB ili 2x512MB, ako zanemarimo dual channel.
Probaj malo propuhati utore, drmaj pločice kad ih umetneš (nemoj drmati dok je komp upaljen!!).. Probaj promjeniti utor, malo ispremještaj pločice. Imam isti komp skoro 5 godina, kad god bi ga rastavio, nikad nije proradio isprve. Uvijek neki kontakti zezaju, bilo na memoriji ili grafičkoj. Možda je i kod tebe nešto slično.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
E, ali ja imam već jedan od 512 mba u komp, ali i bez njega ne radi. A matična nije 1 mjesec stara.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Stvarno ne znam koliko je to bitno dali zbog proizvođača i njegove kvalitete određenih RAM čipova ili zbog same kompaktibilnosti kako i pogodnosti određenoj matičnoj ploči!!
Osobno imam GIGABYTE GA-M55plus-S3G sa 2×512 Kingmax
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
uzmi ram i probaj ga kod nekog ubacit u komp pa vidi oče li radit. a ako imaš garanciju mjenjaj odmah...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Jel se može dogoditi išta mom kompu ako ja pokušavam taj RAM ubacivati, a on ne radi i ne dopušta rad kompa?
Zatraži drugu memoriju, vjerovanto je da memorija nevalja
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
Izvadi 512 i stavi novi u utor od 512, ak ni onda ne radi, pločica je oštečena.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Bio sam u Vemilu, tamo sam kupio, i stvarno taj ram nije valjao. E, sada, onaj tamo mi je izvadio ovih 512 i rekao da ne radi s tih 1gb, tak da sada stojim na 1 gb. Ugl. sada radi, thx!
![]()
Bookmarks