nisi slućajno stisnuo.
i meni se to dogodilo. neznam zašto
stisnem na desktop (ili IE) i piše HR, stisnem na MSN piše EN.
hoću promjeniti na EN na HR nemogu, vrati se na HR onda.
uspio sa kombinacijom ALT + SHIFT (mislim da je ta.)
Imam jedan problem: kada pišem na msnu,ne mogu pisat palatale,odnosno ispisuju mi se oni znakovi,evo redom umjesto č ć š đ ž piše ; ' [ ] \ i umjesto y z i obrnuto... Dakle,vjerojatno mi se nekako promijenila tipkovnica na englesku,ali samo na msnu... Pokušao sam i u wordu,a i evo sad ovdje pišem i sve mi je normalno... Stvarno mi nije jasno kako se to dogodilo... Ima li tko kakvo rješenje kako da vratim sve u normalu?
Tnx na odgovorima
EDIT: skužio sam u čemu je bio problem,ono dolje u taskbaru mi se promijenilo u EN... Valjda sam to slučajno bio stisnuo![]()
![]()
Može![]()
Zadnji uredio Sniper : 21-12-2007 u 20:57
nisi slućajno stisnuo.
i meni se to dogodilo. neznam zašto
stisnem na desktop (ili IE) i piše HR, stisnem na MSN piše EN.
hoću promjeniti na EN na HR nemogu, vrati se na HR onda.
uspio sa kombinacijom ALT + SHIFT (mislim da je ta.)
Btw. ako vam se to stalno ponavlja (mislim da se sam prebaci na EN) idite u control panel> regional and language options> tab languages > details i birajte croatian, a engleski izbrisite (remove) i nakon toga apply
Uz ovo što Tetronic natipka, korisna stvar je i sljedeće:
control panel > regional and language options > tab languages > details > key settings > uklonte sve key sequencese
Mene ova stvar ubija u photoshopu jer mi neke akcije imaju istu kombinaciju tipki kao i prebacivanje među jezicima. Najbolje to sve obrisati.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks