= Citat = Izvorno postao FlowBlow Pregledaj post
A ti prije nego pocnes vrijedjati, nauci da drugi mogu misliti stogod zele, a ti se s tim mozes slagati ili ne, ali ne i vrijedjati.
Odnosno, mozes probati kontrirati, ali onda to ucini kako treba, argumentirano.

Umjesto meni, obrati se recenzentima N91 koji su rekli da je zvuk bolji nego na tvom dragom N73, ja sam tu samo novinar, tj. prenosim tudje rijeci.
samo da ja napisem par stvari o N91 (nisam ga imao, ali ga ima jedan poznanik pa sam se malo igrao s njim i cuo njegova misljena).

Mobitel je velik, tezak je, ima bezveze ekran (zaboravi wlan u startu), skripi dok ga se otvara, nije bas brz software, tj. na razini danasnjih symbiana, ima taj microhard upitne kvalitete i dugovjecnosti.

i jos jedna stvar, mobitel je izasao 2005 godine. tad su i pisane recenzije, a od tad je izaslo jos par muzicki orijentiranih mobitela. tako da bih ja sve te recenzije uzeo s VELIKOM zadrskom, jer smatram da N73 ME i 5700 nemaju nista losiji zvuk (nisam cuo tako da ne mogu tvrditi, ali mislim da je tako).

i jos jedna stvar. moje osobno misljenje je da mobitel nikad nece biti dobar mp3 player i uvijek cu imati i mp3 player i mobitel. meni je trebalo dosta da to shvatim, ali sam dosao na svoje i tako mi pase.