Da sam na tvom mjestu spremio bi GDFS dok jos radi (ako se moze nisam siguran,nek me netko ispravi ,nikad nisam volio te blesave CID 50 i 53), i za svaki slucaj bi napravio update najnovijeg EROM-a.
ma nekužim koji mu je..... flasham ga i upalim..pojavi se logo pa please wait dodje crta do 75 % negdje i stane... i kasnije samo backlight. i kad ga povremeno palim zavibrira na sekundu i ponekad se pojavi please wait ponekad ne....
Pain is just weakness leaving the body.
Da sam na tvom mjestu spremio bi GDFS dok jos radi (ako se moze nisam siguran,nek me netko ispravi ,nikad nisam volio te blesave CID 50 i 53), i za svaki slucaj bi napravio update najnovijeg EROM-a.
For the hoven lands...
Nakon FS obavezno ide custpack, bez njega javlja configuration error.
nema executor za w660 koji radi sa r8bb001 firmwareom ali ima rjesenje na:
http://forums.s*-n**.net/index.php?showtopic=37351&st=0
Probao ovo danas i radi bez greske tocno kako je napisano (ne treba REST file) a vjerujem da se na isti nacin mogu patchati i drugl mobovi.
Zadnji uredio sasa g : 26-06-2009 u 13:36
ja sam flshao k530 u w660 i sad mu ne radi bluetooth. jednostavnio nece prima datoteke ... javlja gresku da nema slobodnog mjesta a sigurno ga ima jer na memorijskoj je slobodno 500mb
Evo imam jaden mali problemcic mislim da mu oslo nesto ovako: prvo sam na k530 digo njegove main i fs (radim u XS++) a u custom sam stavio od w600 i stavio onaj emea2 nezz tocno sad i mobitel radi sve i nakon pola sata samo se ugasi i ne mogu ga upaliti morma izvaditi bateriju i cekati 5minuta i onda stavim i radi i zna zastekati isto.. mislio da je problem u main i fs pa sam stavio od w660 isto sam stavio main i fs od njega i stavio sam w600 na custom files za mrezu i emea2 i upalio mob radio savrseno bez erora icega i isto se desilo nakon pola sata sat se isto ugasio mi moze reci koji mu je vrag...i dali negdlje grijesim ili je nes oslo na mobu a ovo sta stavim od w600 sam procito da se moze staviti od w600 bez problema
Problem nije do softvera, do hardvera.
hvala ti znaci baciti cu mob u skovace![]()
ako netko zna, koji je zadnji firmware za w660,trenutno imam R8BB001 dal ima koji noviji
Hvala
Postoji R8BE001, ali ako moddaš, R8BB001 je bolji.
pozdrav svima
flashao sam k530 u w660 i sada imam pitanje
dali imače k530 ima tak tih zvučnik ili ima neki driveri koji pojačaju zvuk.
več sam stavio 4 različita akustična drivera gore i slabo se čuje alis e dobro čuje na slušalicama.
ako ima netko dobre drivere stavite ovdje. hvala
bez referala molim
nisi napisao da li ti je slabiji zvuk nakon sto si ga flashao u w660.. ili je i prije bio slab..
ako je zvuk oslabio tek nakon flasha,probaj staviti origigi drivere od K530.. ako je i prije flasha bio slab, onda nema veze sto si ga flashao u w660
Zadnji uredio ravilov : 24-10-2009 u 12:53
imam flashani k530 u w660
zanima me gdje mogu naci flash teme i kako ih ubaciti u mob (isto preko xs++?)
Flash tema ima posvuda po netu, a ima i tu tema o njima (pogledaj superthread).
Ubacujes ih kako god hoces, izmedju ostalog mozes i sa XS++.
Pozdrav, evo novi sam tu, treba mi pomoć oko SE K530i, hoću ga otključat tako mogu i druge kartice stavljat, kupljen je u T-KOMA! Tražio sdam po forumu dosta i ima masu toga pa neznam šta da stavim...
Recite mi sve trebam skinut i ako ima tutorijal neki, znam da je ovo pitano već zilion puta, ali ne želim krivo napravit ne s***em nešto... Hvala puno!!
Hm, tutorijali vec postoje, i to prilocno opsirni. Obzirom da su se ljudi potrudili napisati ih, vjerujem da nemaju bas volje opet sve ponavljati. Procitaj tutoriale, pa ako bude problema, pitaj konkretno sta ti nije jasno.
išao sam preko ovog XS++ programa i na kraju mi kaže da nemože, e sad, koji je tutorijal najbolji i koje fileove da skinem jer tu ima hrpa toga i više neznam šta trebam skidat... sinoć samo cijelu noć tražio i pokušavao, jednostvano nemogu sam nać sve što treba **ebiga..
Najvjerojatnije ti je mobitel CID 53,pa moras preko FAR managera+JD Flashera.
Ima puno tutorijala i za CID52 i CID53,a i postoji ona dobra stranica:www.google.hr pa upiši i potraži jer je to objašnjeno već puno puta i nema smisla ponavljati nešto,što već piše po raznim forumima.
cid53 je tako je... išao sam po nekim tutorijalima ali eto ne ide mi, i samo nekim step by step metodama mogu uspit, inače se solidno kužiim u kompove ali ovo me skroz vratilo u vrtić :-)
EDIT:
Ljudi uspio sam sve zahvaljujući "Video tutorial-i za jdflasher"
sad mi samo treba još da ubacim hr jezik...
Ovo je firmware koji sam ubacio..
K530_R8BF003_MAIN_GENERIC_NC_RED53.mbn
K530_R8BF003_FS_TELEF_GEN_RED53.fbn
A zanima me šta se još može ubacit u ovaj mob da izgleda bolje, slova, walkman ili šta već.. Sad kad sam skužio kako se radi, baš mi je zanimljivo... :-)
Sve pohvale ljudima koji su radili tutorijale, bez toga bih mogao lajati na mjesec :-)
Zadnji uredio ravilov : 06-12-2009 u 19:34
OMG, gdje si nasao ovaj TELEF FS?!
To ti je razlog zasto nemas HR jezik. Nasa regija je S_E_EUROPE, kao sto je vec mnogo puta receno.
Pa jel mi možeš reć onda di da nađem taj :-D ?
Mi6 Black
A ako želim ubaciti u K530 neki drugi software i aplikacije kao walkman iz ovog W660 da li jel isti postupak kao u onim tutorijalima ili to ide drugačije..?
Uf... Sve je isto, samo drugi fajlovi.
Bookmarks