Pa naravno da mozes samo flesat......pa ako kasnije budes htio unlockati...unlockaj...deri flash...![]()
a dali ga ja moram unlockati?ako se moze samo flesat u w660 bez da ga moram otkljucavat,to bi mi isto pasalo.
Pa naravno da mozes samo flesat......pa ako kasnije budes htio unlockati...unlockaj...deri flash...![]()
w610 modded totally.....
tenks!idem probat.
EDIT:
uspjesno flesirano!puno hvala!
![]()
Zadnji uredio ravilov : 31-08-2008 u 05:42 Razlog: koristi gumb EDIT!
e THX, nije u rar-u, ova je verzija: W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52.mbn imaš ju sigurno jer sam tvoj pack i skinuo :]
|\/|0T0r0La
@night_whisper,
Hitnost nije razlog da bespotrebno otvaras novu temu.
Drugi put pripazi na to, inace bi mogla tema zavrsiti u smecu, ili u najboljem slucaju zatvorena.
Može li mi netko uploadati quick accesss patch na rapidshare.com ?
|\/|0T0r0La
izvoli,imaš ih unutra malo više
http://rapidshare.com/files/15460840..._by_Seclub.rar
Mi6 Black
Bok bečari prije mjesec dva sam flasho mob u W660 ali bio je cid 53 pa ga nisam mogo unlockat na sve mreze dali ima kakvih novosti i nacina da se odključa
besplatnih nacina nema zasad,bila je nedavno akcija besplatnog otkljucavanja mobova i spustanja CID-a ali je trajala do 30.09.
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
Flashovao sam K530 u W660, sa W660_R8BB001_RED52, u kome se nalaze HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_generic
W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52
W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52
Ceo postupak je prosao ok kad ga ukljucim, demo radi, ali kada ubacim karticu, telefon mi daje poruku : "Configuration error. Please contact your network operator or service centre", o cemu se radi, sta terba da uradim, da bi proradio? Sad nemogu da ga vratim u predjasnje stanje. Imam i
K530_R8BB001, i to sam stavio, ponovo ista situacija.
Flesovao sam ga sa XS++.
Molim za pomoc!
Čekaj, ne razumem te u potpunosti.
Imam rarovan folder koji se zove "W660_R8BB001_RED52", u njemu se nalaze
1. HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip
2. W660_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52
3. W660_R8BB001_MAIN_GENERIC_FY_RED52
kad "HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip" otpakujem, u njemu se nalazi folder "tpa/preset/custom/"
ja sam, prilikom flashovanja taj "tpa" preimenovao u "own_custompack". Ne znam kako da uradim to sto mi kazes? Moze li malo detaljnije objasnjenje?
Sredio sam, hvala.
Problem je bio sto kad otpakujem HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip on sadrzi
"tpa" folder, koji sam ja preimenovao u "own_custpack", pa zbog toga nije radilo.
Kad sam procitao tvoj post, iako mi nije bio skroz jasan, napravio sam folder "own_custpack", pa u njega raspakovao HB1-06_Gen_CDA102568_3_R9A_GENERIC_S_E_EUROPE.zip
i tada je proradilo sve.
Postoji li mogucnost kod ovog telefona da se iskljuci logo operatera???
Mislim da postoji, ali moras koristiti tzv. Elfove.
Ubaciš custom layout.xml u tpa/system/layout.
Gde da skinem (kako da napravim) taj layout.xml?
Moze li da se promeni logo, umesto da se skroz ukloni?
Interesuju me još 2 stvari.
Ima li neko link gde mogu da se skinu originalne SE flash teme? Znači, one teme koje su instalirane u telefonima W610, W660, W302...
Drugo, postoje li teme pravljene od strane korisnika koje podržavaju ispisivanje naziva izvođača, pesme i albuma na desktopu, kada Walkman radi u backgroundu, kao što imaju teme koje su se nalazile u telefonu?
Zadnji uredio mezzano : 30-12-2008 u 15:08
1. Potraži
2. Može, elfovima
3. I mene zanima, imam original od W610 menue ako ti trebaju
4. Naravno, samo ih treba naći.
.:TailS:., znači, layout.xml-om se može samo ukloniti logo, a ako se želi napisati nešto drugo, onda se mora odraditi elfom?
Da li bi ovaj layout odradio posao?
http://www.speedyshare.com/368398457.html
Zadnji uredio ravilov : 30-12-2008 u 17:48 Razlog: koristi gumb EDIT!
elfovi? layout?
ljudi novi sam u ovome, dajte mi neki link kako to da uradim...
inace zelim da uklonim logo, smeta mi za pozadine.
Evo ti uputstvo kako se instaliraju Elfovi, ali ako nisi nikad radio nesto slicno, onda ti, mozda, nece biti sve jasno.
instaliranje Elfova
Dovraga, zasto ne koristite search?
Postoji gomila tema o moddanju (s djelomicnim objasnjenjima layouta), postoji posebna tema o elfpacku...
Bookmarks