Ali, kad ti zatreba garancija, samo ponovno flashas mobitel sa tmobile (ili čijim več) softom i imaš opet garanciju.
Ali, kad ti zatreba garancija, samo ponovno flashas mobitel sa tmobile (ili čijim več) softom i imaš opet garanciju.
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Postovanje momci. Evo ovako, skinuo sam firmware za 660 sa http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=737665&postcount=12 i xs++ sa http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=689536&postcount=1. Javlja mi konfiguracijsku gresku nakon flashanja. Sad, koristio sam drivere za spajanje koji su navedeni za k800i, pa neznam bas koliko je to bitno. Moze mala pomoc?
hm hm... flasham main i file system, kad oznacim customize file system, odaberem own custpack, u CDA regiji mi se pojavi /own_custpack, ostavim neoznaceno "Don't upload SE WAP links" i kliknem flash. Znaci falio sam negdi, samo kako to customizirat?
Jesi li otpakirao custpack u podfolder \own_custpack?
eeee to to to... Caka je da nemrem nac own_custpack folder. Kamo bi on triba bit?
ok decki, zajeb s moje strane. Isprika. Sad nadoh. Odo provat pa ako nevalja bum trazio help.
EDIT:
Odlicno, sve radi, samo sad je jos kodiran na T-Mobile a htio bi u njeg stavit Tele2 karticu. Patchat sad jel?
Zadnji uredio ravilov : 22-07-2008 u 16:48 Razlog: koristi gumb EDIT!
stavi unlock patch
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
bas trazim malo po forumu kamo je... Malo mi se teze snac.Isprika modu radi duplog posta.
Oke, nasao ovo:
Sad, kako preko XS++a to patchat?Code:za w660i: ; W660 SW-R8BB001 ;Clear SP-Lock ;Remove SP-Lock ;(c) IronMaster ;(p) Lopatos +44140000 619BEC: 30B5041C00231A1C111C1C2088F4 F0B505213A228FF4E1FA0020F0BD
Zadnji uredio Deda Mraz : 22-07-2008 u 17:11
Da, u notepad i ekstenzija vkp.
Ovdje je turorial ako ne znaš patchat.
Code:; W660 SW-R8BB001 ;Clear SP-Lock ;Remove SP-Lock ;(c) IronMaster ;(p) Lopatos +44140000 619BEC: 30B5041C00231A1C111C1C2088F4 F0B505213A228FF4E1FA0020F0BD
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Da, sam nema linka za FAR manager. Ima kakva alternativa?![]()
Teško ga je nać na guglu.
Ima alternativa, ali je lošija (lošija= sporija, ne može velike patcheve patchati)
E vako, sve je napravljeno po tutorialu za patchanje, al kad upalim mob, nakon PINa mi se pocne gasit i palit. Nema dalje. Ime .vkp patcha je nebitno pretpostavljam, tako da nemam pojma sta bi moglo bit.
E bok Becari, imam jedan problem,nakon flesanja trebam ubaciti custom file ali i far izbacuje gresku
SetDirectory(setdir(setmod(doscript(cmd3c(hdr(cmd3 cbody(bed answer 10))))
Da ti cid mozda nije 53?
w610 modded totally.....
posto sam kupio k530i i namjeravam ga fleshat zanima me hoce li se vijek baterije smanjit jer sam vidio da kod k530 baterija kod razgovora traje 9 a kod w660 6 sati?i jel postoji kakvo rjesenje za to
Ma neće....ako slucajno bude...ubacit scriptu korekcije buga u gdfs..i baterija ce ti duze trajati..tako su neki radili na k610@w660.....
w610 modded totally.....
danas sam upalio ovu aplikaciju da vidim jel radi i radi ali izbaciva cijelo vrijeme neke kao infracrvene slike ne kuzim zasto nece normalno takoder sam ga pokusao maknuti ili instalirati neku drugu verziju ali pise da je zasticen i uvijek izbaci operatio failed
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
Jučer sam nadogradio softver na mom K530, sa Sony Ericsson-ove stranice... Jel zna ko za kolko dolazi noviji softver, da nemoram stalno spajat mob s kompom i provjeravat na Update Service? Htio sam njih pitat, no znam da ću tu dobiti prije odgovor, a i tamo se nemogu snać...
Pozdrav!prvi put u zivotu pisem na bilo kakvom forumu tak da ak nekaj krivo radim oprostite.prije negdje pol godine uspjesno sam flesao vec otkljucani k750 u w800 sa xs++, zahvaljujuci ovom forumu.zahvale svima!e sad.stvarno sam puno pretrazivao i sve mi se pomjesalo vise neznam od kud bi poceo.imam zakljucani k530 CID 52 na T-mobile.zelim ga flesat na w660.treba li se prije toga unlockat?(kolko sam skuzio citajuci ,treba).ali ja ne znam niti napravit patch,ni sta mi sve treba... za sad sam napravio ovo:skinuo sam s neta K530_R8BB001_MAIN_GENERIC_NC_RED52.mbn i K530_R8BB001_FS_S_E_EUROPE_RED52.fbn. ubacio sam u SIMLockPatchGen MAIN koji sam sad naveo.i on mi je napravio patch:Remove_SIM_lock_K530_R8BB001 u vkp fajlu.(to ima 1KB,valjda je to u redu?) dali sad taj patch,ako je on gotov,ubacujem u uređaj prema Gluove-ovom tutorialu:ubacivanje zeljenog patcha u uređaj? dali je onda otkljucan mobitel i dali onda mogu nastavit sa flesanjem u w660? molim vas da me ispravite ako sam u nekim postupcima fulao i napisete ako ste u mogucnosti detaljno postupke. evo to bi bilo to za pocetak.nadam se da ste me mogli sve razumjet.hvala na svakoj pomoci i trudu!
Prvo ga flashaj u w660....i onda napravi unlock patch i otkljucaj ga sa navedenim tutorialom....
w610 modded totally.....
Bookmarks