= Citat = Izvorno postao Nrg85
Pomocu uputa iz topica Unlock - otkljucavanje motorola i sa programima Flash buckup i PDS editor probao sam otkljucati svoju motorolu.
Jesam li uspio jos ne znam jer nemam karticu neke druge mreze za isprobati, probat cu kroz dan-dva.
Radio sam prema uputstvima sa te stranice a za svaki slucaj sam pratio i uputstva sa http://82.165.243.99/Default.aspx?g=posts&t=15421 (od tamo su i dosle informacije) i sve je proslo ok tako da pretpostavljam da mi je motorola sad otkljucana.
Gledao sam kakve opcije ima u P2K pa sam promijenio ono motorola koje pise na vanjskom displayu kad je mob otvoren.
Nema nikakve veze sa ovim thread-om

= Citat = Izvorno postao Nrg85
Sad me jos samo muci to s prikazom prijenosa podataka u gornjem lijevom uglu ekrana (bilo vanjskog ili unutarnjeg) zasto je aktivirano. U meniju pod ikonicom IM mi pise potrebna IM postava i tu mi je sve prazno a ne znam sto trebam upisat niti za sto se koristi.
Isto tako me zanima sto sam zeznuo u brisanju stvari, isao sam prema uputama maksimalno brisanje sa moba i nisam brisao zvukove koji su najkompliciraniji (samo sombrero.mp3).
Mozda sam izbrisao koju sliku koju nisam trebao, mozda dio teme pa zato nisam vise imao sve velike ikonice u meniu?
I pogotovo me zanima kako sam uspio izgubiti poruke odnosno cijeli meni poruka, nisam nikako mogao dici do njega i zato sam isao ponovo raditi flash&flex.
Takodje...Taj znak nije za oznaka za bluetooth...Ako neznas za cega se IM koristi nemoj ga ni pokusavati podesavati,sto se tice zvukova PRETRAZI forum.