Prikazujem rezultate 1 do 25 od 112

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2004
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ovako citao sam malo razlicite postove na razlicitim forumima e sada nije mi jasna jedna stvar. Kupijo v525 prije 4 dana i pise mi verzija flexa SE7453AXXQ514C i verzija softvera TRIPLETS_G_0B.09.38R_U. Svi pisu da za nadogradnju sa v525 na v600 treba skinuti recimo gore navedeni triplets i flex SE6452AXXP10F9 koliko sam ja skuzijo po ovomome ispada da je vec imam v600 ili sam ja totalno to sve krivo skuzijo. Zanima me dali bi dobijo sta ako stavim verziju flexa SE6452AXXP10F9 i triplets_G_0B.09.4AR to je najnovije sta sam naso na http://coma.fsb.hr/motorola/#mpt to jest dali bi onda imo v600.
    Molim vas da mi ti netko pojasni

Motorator Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    iPhone 6
    Operater
    HT
    Godina
    50
    Bodovi
    36.030
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Bodovi: 36.030, Nivo: 46
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tech_soul8
    Ovako citao sam malo razlicite postove na razlicitim forumima e sada nije mi jasna jedna stvar. Kupijo v525 prije 4 dana i pise mi verzija flexa SE7453AXXQ514C i verzija softvera TRIPLETS_G_0B.09.38R_U. Svi pisu da za nadogradnju sa v525 na v600 treba skinuti recimo gore navedeni triplets i flex SE6452AXXP10F9 koliko sam ja skuzijo po ovomome ispada da je vec imam v600 ili sam ja totalno to sve krivo skuzijo. Zanima me dali bi dobijo sta ako stavim verziju flexa SE6452AXXP10F9 i triplets_G_0B.09.4AR to je najnovije sta sam naso na http://coma.fsb.hr/motorola/#mpt to jest dali bi onda imo v600.
    Molim vas da mi ti netko pojasni
    Pretpostavljam da imaš VIP-locked v525. Dakle, imaš blokiran desni softkey sa onikm crvenim "Live", u slikama i zvukovima imaš one neuništive linkove na VodafoneLive, itd. Radi ti se o tome da je u tvojim tripletsima integriran Vodafone-branding. Te neke njihove animacije, muzika, ikonice itd.
    Ako skineš iste te tripletse (usput,mislim da je zadnji znak V (kao Vukovar) a ne U kao Udbina), samo "non-branded", nećeš imat sve te Vodafone gluposti na mobu. A tu je bitan i flex, jer to ti je bit cijelog moba. Novi flex je, u pravilu, brži, stabilniji, guta manje baterije itd. Ako je unbranded, ne blokira desni softkey. Plus, flex/flash na v600 ti dodaje folder i ikonu za gledanje filmova itd.
    Ima promjena. Nije da ćeš umrijet bez nijh, ali ćeš si s njima skinut garanciju. Pa ti vidi šta ti se isplati...

Ja trenutno vrtim SE6452AXXP10F9 flex i 4AR tripletse (ovo što si ti pitao) i nemam nikakvih problema s mobom.
    Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni

Slične teme

1. V600 upgrade ----> How to
    By pepeljara in forum Motorola
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 01-07-2005, 18:07
  2. Upgrade na v600 ili na v-mobil
    By the man in forum Motorola
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 23-09-2004, 12:08

Bookmarks

Pravila postanja