Prikazujem rezultate 1 do 25 od 169

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2008
    Mobitel
    HTC Desire
    Operater
    Vipnet d.o.o.
    Godina
    39
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malo sam citao ove postove,pa da se ukljucim.
    mobitel kao mobitel nije los.posluzit ce najvise onima koji zele pratit najnovije stvari,i imat uredaj koji taj tren skoro niko nema.razlike izmedu njega i obicne 95 i 8gb su minimalne.ovo gledanje tv-a nemozes koristit vani jos,a kamo li kod nas.razlika je u memoriji,dizajn i to je sve.nista drugo.
    ja osobno imam klasicni n95,i ne mislim ga jos mijenjat,imam 8gb memorije i sve sta mi treba.tako da cu pricekat ipak neki jaci uredaj nokije.ovo je novo zapakirana n95.vise isforsiran mobitel zbog konkurencije,nego sto je nesto novo.a realno gledano,ni oni vise neznaju sta mogu utrpat u te mobitele.mislim da je n95 sa funkcijama vrhunac danasnje tehnologije.mogu radit samo na jacim baterijama i vecim ekranima.

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jul 2008
    Mobitel
    iPhone √16
    Operater
    t-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dgrgic37 Pregledaj post
    malo sam citao ove postove,pa da se ukljucim.
    mobitel kao mobitel nije los.posluzit ce najvise onima koji zele pratit najnovije stvari,i imat uredaj koji taj tren skoro niko nema.razlike izmedu njega i obicne 95 i 8gb su minimalne.ovo gledanje tv-a nemozes koristit vani jos,a kamo li kod nas.razlika je u memoriji,dizajn i to je sve.nista drugo.
    ja osobno imam klasicni n95,i ne mislim ga jos mijenjat,imam 8gb memorije i sve sta mi treba.tako da cu pricekat ipak neki jaci uredaj nokije.ovo je novo zapakirana n95.vise isforsiran mobitel zbog konkurencije,nego sto je nesto novo.a realno gledano,ni oni vise neznaju sta mogu utrpat u te mobitele.mislim da je n95 sa funkcijama vrhunac danasnje tehnologije.mogu radit samo na jacim baterijama i vecim ekranima.
    mislim da su malo tribali jos pričekat (barem jos 1g.) sa izbacivanjem novog mobitela N serije

Slične teme

1. [KU990] - glasine
    By Vepar in forum LG
    Odgovora: 103
    Posljednji post: 23-12-2007, 14:29
  2. HTC glasine
    By rospaya in forum Windows Mobile
    Odgovora: 10
    Posljednji post: 06-07-2007, 10:52
  3. Nokia glasine
    By rospaya in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 31