Izgleda da se i casio ukljucio u proizvodnju mobitela . . .. . Ovo je njihov novi mob. A5302CA
![]()
Izgleda da se i casio ukljucio u proizvodnju mobitela . . .. . Ovo je njihov novi mob. A5302CA
![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Zar će svi mobiteli poprimiti isti dizajn? Samo čekam dan kad će nikon i canon izbaciti mobitel
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
čini se meni da ti nisi bacio oko na televiziju kad je bilo svjetsko prvenstvo u japanu... pa njihove prodavaonice s mobitelima su prepune ovakvih telefona koji sliče jedni drugima kao jaje jajetu, samo neko drugo ime proizvođača piše.. to sad k nama stiže, neće oni zbog nas izmišljat neki novi dizajn kad je ovaj provjeren u japanu i ima uspjeh.... sad nam slijedi navala dalekoistočnih proizvođača koji će svoje telefone koje tamo prodaju već neko vrijeme samo prilagodit europi i prodavat tu.. nema troškova razvoja, nema izmišljanja novog dizajna.. samo lova curi![]()
Mogli bi i u HR licencirati nekog Azijskog proizvođača,oni rade telefone a mi ih prodajemo pod nekim HR imenom.
A da mi otvorimo tvornicu "nečeg drugačijeg" samo trebamo sponzora! Sva sreća da siemens nije iz japana....samo da ne izdaju preklopnjaka (dobro izdali su jednog ali to im nije vizija budućnosti)
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Casio's A5302CA features a huge storage capacity of 12.8MB (!) and a 2.1" 1.56 Million colour display. It sets a new standard in the race towards 3G evolution. Specifically designed for CDMA2000 1x networks, it is the leader of its kind. Read the snapshot...
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Bookmarks