Probao sam i to, ali opet isto. Problem je u tome da su počeli "ludi dani" pa količina pive i inih sličnih tekućina eksponencijalno raste i teško je paziti na sitnice.![]()
Probao sam i to, ali opet isto. Problem je u tome da su počeli "ludi dani" pa količina pive i inih sličnih tekućina eksponencijalno raste i teško je paziti na sitnice.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
upravo mi je opet crko mob!SAM OD SEBE!! plavi ekran, kratki zvuk i NIŠTA!! unbeliveble....a samo sam pogledal jedan broj u adresaru
daj mi reci jesi isključil uvodnu i završnu animaciju? Ako nisi, isključi. Za ovaj patch to ne smije biti uključeno. Mislim da to čak i piše gore negdje u temi, a ako ne piše sada.Izvorno postao klec
.
@3aTmr Ima FUBU sa već stavljenim patchevima.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
stavil sam opet sljakinu fubu ili fullflash neznam kaj je to (onih 5 ili 6mB) , ali ovaj put sam izbriso samo onaj windows menu patch, drugo nisam ništa prčkao! inaće mob mi je krepo nakon , neznam, oko 8.9 dana! prčkao sam po addres book-u i samo mi je došo plavi ekran i isključio se mob! nema bijelog ili plavog (tj. nije bilo jer mi sad mob radi) ekrana da ga podesim! SLJAKA - START and END animation nemam uključeno samo mi se na početku pokaže onaj LOADING DESKTOP (prije pina) i na kraju animacija WWW.MY-SIEMENS.COM! znaš o čem govorim jer i ti to imaš, ne?! PONAVLJAM u mobu nemam podešenu start i end animaciju! kaj je s hrvatskim jezikom za v10?
Bookmarks