Gubi se garancija jer mijenjaš software na mobitelu, ali uvijek možeš napraviti backuup svog originalnog fullflasha, pa oni u sevisu neće znati da si nešto radia osim ako im sam ne kažeš
Gotovo svaki patch se može poništiti sa funkcijom UNDO (npr. 4EFA72: DA8C0CBF FA6E96FA, znači zapisano je kako je bilo prije ubacivanja patcha, tako da se isti može povratiti; u ovom primjeru original je bia DA8C0...., i to smo zamijenilia sa FA6E...)
Patchevi su obično napisani da poboljšaju rad mobitela na ovaj ili onaj način, ali na žalost zna se desiti da patch dođe u neku vrstu konflikta sa software-om pa da zna zaštekati, ali na kraju se to sve da riješiti.
Uglavnom, napraviš backup fullflasha (originala) pa uvijek možeš vratiti na originalno stanje ako ti se nešto desi ili ne sviđa![]()

Odgovori uz citat
Skinuo sam v_klay 2.5 s tvoje stranice, ali kaže mi da još nešto fali... Di se može nać taj "loader" ? Kad hoću otvorit fullflash telefona traži nekakav "external editor"? Šta željeni patch se samo pemoće copy-paste tehnike stavi tamo di treba ("podaci za patch"...), pritisne instaliraj patch i to je to? Još jednom puno hvala!

Bookmarks