Hrvatski za sad stvara probleme, kad ih riješim bit ćete obaviješteni.
Hrvatski za sad stvara probleme, kad ih riješim bit ćete obaviješteni.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav
Ima li neki patch koji omogućava korištenje korijena u kalkulatorui drugig matematičkih funkcija?
Nema, imaš za to više Java programa. Postoji patch pomoću kojeg možeš sa svakom brojčanom tipkom pokrenut neki Java program. Ako iskombiniraš jedno s drugim dolaziš do znanstvenog kalkulatora pritiskom na jednu tipku.Izvorno postao Dwarf8
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
He he 300. post
Zna li neko gdje ima onaj Chaos_patch (skraćenje jezika za povećanje memorije) ali da je preveden sa M55 za S55.
Nikako ne mogu da instaliram 20. verziju na S55, tako da nemogu povećati memoriju.
Alternativa bi mogao biti patch o prosirenju memoriju za 16. verziju koja je kod mene...
Zadnji uredio Sljaka : 23-12-2004 u 21:17
nema odgovarajuća tema za S55 pa dobro, inače ovo nije za ovdje.Izvorno postao Dwarf8
Daj molim te ako je potrebno otvori temu pa da vidimo zašto ne možeš dići S55 na v.20. To bi trebalo ići.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav ekipi! Trenutmo me samo nesto zanima, jeli fw11 za M55 sluzbena verzija ili ne? Mislim da sam negdje na forumu vidio da je netko spomenuo da je to nesluzbena verzija pa eto...
Hvala svima i sretan vam Bozic!!!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
zadnja sluzbena verzija je v10, sto ne znaci da ti ne mozes imati v11 kad kupis mob. v10 je zadnja stavljena na njihov web site, a ako ti zelis iz nekog razloga v11, mozes otici do njih da ti je stave pa neces izgubiti pravo na garanciju (ako je jos imas), a mozes je staviti i sam, ali onda gubis pravo na garanciju u slucaju nekog kvara...
maraschino - PTICICA
A ako Siemens nema fw11 na sajtu kako mobiteli imaju (mislim za ove kupljene legalno)? Ja sam svoja dva kupio u Bosni za neke male pare (za razliku od ovdje gdje jos kosta 1xxx kn) i dobio nekakvu garanciju... Imaju fw11 za razliku od svih dosad koje sam vidio od prijatelja (vip ili t-mob svejedno).
Sad mi je sumnjivo da sam ih dobio ispravne jer npr ovaj drugi mi se sam gasi kad ga malo udarim po bateriji :/ (ono tipicno - crni ekran s crtom) ....Samo me zanima dali sam prevaren (kako ovo glupo zvuci al eto)
Pozdrav svima, cestit Bozic i sretna Nova godina...
Uspio sam prebaciti na 20. verziju(nema frke)...
Ima li neko link za te java programe i kako bih mogao podesiti te tipke?
Stavit ću ja večeras patch za tipke, a Java programa imaš svuda. Mogu ti i ja nešto poslat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
@XLR8R
mobiteli kupljeni legalno mogu imati v11 bez obzira sto ta verzija nije postavljena na sajt. Ne radi se o tome da siemens nema tu verziju. Normalno da ima, samo nije iz nekih razloga stavljena na sajt. Sve verzije fw-a su od siemensa originalne, samo sto su neke u winswup obliku (nesluzbene), a neke u update tool-u (sluzbene)...
maraschino - PTICICA
Ok tnx!
Pala mi je na pamet ideja da "popravim" svoj M55sad kad mi je svejedno za rizik, sto mi preporucate da napravim (slucaj je detaljno obradjen u ovoj temi na prosloj stranici). Palo mi je na pamet da ga preflasham bas sve i fw i fubu ma sve.. Kolko je to moguce da pomogne??
Ako nekome nije tesko prec starije postove jos jednom puno hvala![]()
Sretan Božić ljudi! ima kakvih novosti oko hrvatskog jezika za v10?
I ja pitam isto...
Gdje ima link za onaj gore spomenuti kalkulator java program?
I još jednom, sretna Nova godina...![]()
Imam ja taj program, pošaljem vam poslije Nove.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
I nađel taj program?![]()
Nađe, nađe. Da sad ne razmišljam kome treba, a kome ne, molim e-mail adrese na privat i u subotu navečer šaljem svima koji pošalju adesu.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pozdrav ljudi!
Ima li ko da je možda uspio ubacit patch za 4.08mb i da radi? da li on onemogućuje korištenje grafičkih patcheva?
Ne znam jel netko ubacil taj patch, ali u uputama izričito piše da se instalira na čisti FUBU i da ne podržava grafičke patcheve. meni je bilo glupo na već hrpu patcheva vraćat čisti FUBU.Izvorno postao Corwin
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Koje je unapradjenje FW11 u odnosu na FW10?![]()
Nesto me interesuje vezano za ovaj patch:
; Message-Inbox Password Protection
; Protects the Inbox with Phone Code
;
; (c) 2004 by ACiD[mrp]
; GSM Development Crew
; www.gsmdev.de
; www.mobiletuning.de
;
; M55 v10
;
09E980: FA294EF6 FA556071
09E992: FA294EF6 FA556071
09F69A: FA294EF6 FA556071
357148: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF 00000000060064912E00E000D4F72100
357158: FFFFFFFFFFFFFFFF 4E280A006C715500
357160: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF E6FC4871E6FD5501FA2E96E4
35716C: FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF E00CE00DE00EE00FFA294EF6
;locale=Croatian_Croatia.1250
Da li je moguce iskljuciti da pita za phonecode na telefonu, kada ja hocu ili moram brisati cijeli patch?
![]()
Koliko ja znam, nije moguće
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
totalno sam amater za takve stvari
pa vas pitam imam IRDA na racunalu jer ja snjim samo mogu slike,melodije i aplikacije
slati na mobitel ili mogu i patcheve?
Patcheve ne možeš, za to ti treba kabel i to ili USB ili neorginalni serijski. Pogledaj na www.siemensfreaks.com savjete o patchevima. Isti vrijede za sve tipove.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Kako da ubacim patch u cx65. Vklay mi ne prepoznaje telefon, iako je najnovija verzija. Imam originalan kablic. Da li je u njemu problem posto sesvuda pominje neoriginalan kabal. Sta da radim?
Bookmarks