Evo, skoro pa mjesec dana da imam mobitel. Bežične mreže rade savršeno. Stime da se uvijek mora pazit na jednu stvar - na definirane pointe. Zasto - pa moja e51 kada jednom definiram ap zapamti sve - i nije problem ako se vratim na isti taj ali ako se spajam na drugi s istim nazivom daje mi problem kao i kolege. Znaci maknes ap sve i ponovno se spojis na mrezu. Jbg. neke mreze imaju mac filtering ukljucen ali sve u svemu odlicno radi. Jedino sto zamjeram mobitelu su jebene packe koje se vide.
baterija mi iskreno traje 3-4 dana, ali stime da stvarno ga stiscem (n70 nije imala wlan a spajala se preko umts-a koliko i ovaj i uvijek je baterija nakon 30h zvonila da je prazna).
Dva - tri puta mi je ispao i nist se ne vidi (dva puta parket, jednom plocice), slusalice su koma i nema gore stvari (radio nist necujes, zvuk je nedovoljno glasan - (imam sony mp3 i to nazivam glasnim... )
Sto se tice mobitel je stabilan, vrtio sam neke benchove i odusevljen sam. Kamera je solidna (kupite si digitalac ako vam je potrebno 10'00000 mp)...
Tipkovnica odlicna...