Eh, za karte za Depeche se trebalo doslovno boriti![]()
Eh, za karte za Depeche se trebalo doslovno boriti![]()
@xlr...pa ne možeš biti čist i biti ne gustafima...e to baš ne ide...
ma ludi su..kad sam ja bila..oni veseli i a ja vesela..e ludo
@tetronic..šta si ti bio?...il pak nisi ni ti..![]()
nisam bio...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Huh, možete me nagovarati i sljedeće godine na doček nove u zatvorenom, al ću vas vjerojatno glatko odbiti
Hladno Pivo - Pula, Forum
Ne pamtim kad sam se ovako dobro iživio potpuno čist (to mi je inače novogodišnja želja - trijezan do 31.12.08), sat i po svirke pretežno novih stvari.. Tek sad vidim kako im taj novi album nikako ne paše za live izvedbu
al ne kažem da je loš za poslušat doma. Tu i tamo koji stari hit, izdvajam Buba švabe (looom, bar tamo kod nas
). Definitivno moram počet vježbati, ovo ubija više nego nogomet.
Pročitao sam u jednoj temi da je i Rospaya bio... Pričaj![]()
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nisam bio na kraju, propao mi je transport do tamo, tako da sam bio u Tvornici.
Drago mi je da ti je bilo ok![]()
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
@coccinella: nisam bio na depecheu, zato nestrpljivo cekam slijedecu turneju
Bila na Gibonnievom koncertu, jebeno![]()
29.12.,Hladno Pivo, Stereo dvorana-kako je Mile rekao:"Imam osjećaj da bi večeras moglo biti fenomenalno"....i tako je bilo..
i još onako usput....Laufer i Jinxi.....
evo malo na računalstvu pa sam gledao snimke koncerta na internetu pa odlučio dići temu
sve bi dao da sam mogao biti tu:
Zadnji uredio .andro. : 21-01-2008 u 20:20
Editirao sam svoj popis sa par stvari kojih sam se sjetio...
U tekucoj godini zasada su sigurni:
Iron Maiden, TBF, Hladno Pivo, Let 3, Septica, Atheist Rap, Six Pack, Kultur Shock, Nick Cave and the Bad Seeds (i tko god ce jos biti na VIP InMusicu), Judas Priest, Mark Knopfler, svi izvodaci na Zagreb Metal Festu, Paraf, Termiti, Pankrti, Pasi, Zadruga, Majke, Little Pigeon's ForHill Blues, Peter & the test tube babies i Rock N Roll Soldiers.
Trebam naci novi hobi![]()
www.gadgethive.com
Bogami, u svom kratkom životu sam bio na puuuno koncerata do sad
3 godine za redom idem na Exit festival, dakle: Franz Ferdinand, The Cardigans, Let3, Basement Jaxx, David Guetta, Axwell, Deep Dish, Billy Idol, HIM, Roger Sanchez, Lauryn Hill, Snoop Dogg, Manu Chao, Nightwish, N.E.R.D., The Gossip.... bio sam na Rihanninom koncertu prošle godine i prošlog mjeseca na Madonni, bio čak i na polufinalnoj večeri EurovizijeVolim koncerte
![]()
Україна
Evo nešto šta sam zadnje pohodila:
Antenat (odlični su!), Gatuzo, Trn u oku, Skaut, One Piece Puzzle (opet) , Picikato Brass Band, Miroslav Evčić & Čardaš Blues Band, Tamara Obrovac & Transhistria juniors (baš me žena oduševila), Neno Belan & Marijan Ban i Bijelo Dugme nešt na Bundeku.
mislim da je to to, koliko se sjećam![]()
" I want to know God¨s thoughts...the rest are details." A. Einstein
www.gadgethive.com
ma da, pjevačica je luda...
a ja sam se zaljubila u jednog člana benda... uh...
hehe između ostalih koncerta i ja sam im bio na jednom ili 2 njihova...(One Piece Puzzle)
a bilo ih je onako dosta...
KUD idijoti-pazin, poreč, opatija,pula.....
SIX PACK-opatija
jOHN dEAR-cerovlje
VATRA-labin
LET3-muntrilj
hladno pivo- pula forum31,12,2007, vrsar bajkeri
atomsko sklonište-umag bajkeri
connect-poreč
dražen zečić-pazin
karma-pazin
colonia-pazin
tony cetinski-tar
šajeta-pula, gračišće
koktelsi-niti ne brojim jer su posvuda i više puta slučajno dođem na njih
jasmin stavros-pazin
razni demo i tribute bendovi
ima toga još samo ne poada na pamet...
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
bio na koncertu kralja muzike- miše kovača! bilo ok, ali nije to to.. klubska atmosfera je ful bolja.
Zaboravio napisat. Bio u Dubrovniku na koncertu grupe SMS. Nemam nijedan minus za navest,jednostavno prva liga...![]()
hrvatski glazbeni zavod, Zagreb- Mozartov rekvijem (predivno)
Višnjik, Zadar - klapa Intrade, Oliver i drugi gosti.
Bookmarks