Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 71

Hybrid View

Faca Cafe Mobil foruma
    Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    48.501
    Nivo
    53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Bodovi: 48.501, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Ico Pregledaj post
    Jedino što ne mogu sebi oprostiti što nisam išao na koncert Bijelog dugmeta...
    ma nema za čime žalit, to je bilo smeće od koncerta, nije to bilo ono Bijelo Dugme. Preisfurano što marketingom, što medijima, što ostalim glupostima. Doći na koncert, i onda imati ozvučenje koje je nepodnoljivo, sjedit na stolicama Coca Cole, i slične gluposti, to za mene nije Bijelo Dugme. Prodane duše. Isto kao i Prljavo Kazalište danas.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
    ma nema za čime žalit, to je bilo smeće od koncerta, nije to bilo ono Bijelo Dugme. Preisfurano što marketingom, što medijima, što ostalim glupostima. Doći na koncert, i onda imati ozvučenje koje je nepodnoljivo, sjedit na stolicama Coca Cole, i slične gluposti, to za mene nije Bijelo Dugme. Prodane duše. Isto kao i Prljavo Kazalište danas.
    Ne bih se složio s tobom oko Dugmeta..
    Naime, oni kad su rokali smo ti i ja bili kikići u pelenama i to je bilo vrijeme Bijelog Dugmeta, ovo danas je isfuravanje na staru slavu i uzimanje lovice od generacije koja ih nije uspjela slušati jer su bili previše mladi a kroz period odrastanja su postali fanovi + za starije obožavatelje da se prisjete mlađih dana..

Bilo je propusta to se ne može poreći ali mi je drago da sam bio dio tog spektakla jer nikada prije toga nisam imao priliku ići na njihov koncert, a to mi je bila jedinstvena prilika i otišao sam.. Ne znam što je ekipa očekivala od istih >>nakon svih ovih godina<< ne sviranja i razilaženja u stajalištima članova tog benda? Da će uspjeti smiriti tenzije i da će uspjeti to odraditi bez greške? ima ih koji pokazuju očito određenu dozu ljubomore....

Nije mi žao što sam bio niti najmanje i idem u dom sportova prekosutra opet, doduše ne na puni sastav ali brijem da će biti dobro( ne očekujem ništa extra na tom koncertu ).. )

Parni valjak - Zagreb
    Gibonni - Pula
    Brega - Zagreb ( bend za vjenčanja i sprovode )
    Oliver - Zagreb
    Bijelo Dugme - Zagreb
    Hladno pivo - Zagreb
    Prljavci - Zagreb
    Tribute - The Doors, Zeppelin, Deep Purple, Queen, Dugme, Azra i tako svake godine iznova..

ima ih još ali se nemrem sjetiti svega
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. S kojim mobitelom ste bili izuzetno zadovoljni?
    By igor640 in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 80
    Posljednji post: 28-07-2008, 00:38
  2. Slike forumaša - kad smo bili mali
    By Compov in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 22-05-2006, 12:35
  3. I mi bi bili turistička zemlja...
    By gog in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 32
    Posljednji post: 22-08-2005, 00:20
  4. Di ste bili, kak je bilo?