Vrlo lijep review hvala ti na trudu, evo što bi mene zanimalo ako možeš malo nadopuniti
1.Kako izgleda video i dali bi se dalo pogledati film na njemu (naravno poslije odgovarajuće pripreme) za vrijeme putovanja i kako onda baterija diše, problem je i što video playa samo u 15 fps, trza li to jako?
2.Kako bi s na njemu dali čitati text fileovi, ima li neku opciju za to
3. Ako nema može li se kopirati jad i jar file na njega i onda izvršiti instalacija java readera u koji je upakiran txt file i ide li to preko kabela i koja je maximalna veličina java aplikacije?
4.Dali bi se moglo s dobrim osvjetljenjem recimo stolna lampa, snimiti stranice iz knjige da se ne mora u fotokopiraonu?Pa onda recimo forke provući kroz abby fine reader i dobiti text odnosno dali je fotka dovoljno kvalitetna za to?
5. Dali kod spajanja na PC moraš imati instalirane drivere na xp-u, ili možeš odmah pristupiti memorijskoj kartici?Neki modeli ne komuniciraju s pc-jem bez drivera jesu li to riješili, tak da ga se može koristiti kao svaki memory stick.?Odnosno radi li kao usb mass storage device?
Pozdrav , hvala!
EDIT:
Kupio za tako malo love čini se vrlo ok na prvu, kabel naravno ne dolazi u kutiji niti instalacijski cd, idem skidati soft, javljam detalje

Odgovori uz citat
, da nisam mogao izdržati i uzeo sam ga još si me dodatno potpalio i eto ti vraga. Za taj novac izvrsno, evo što mi se sviđa i što ne.
, dakle tko zna i ima originalni dc-60 kabel nek uzbunjuje i obavještava.Kabela originalnog inače nema uzagrebu vele da će doći možda iza nove i košta 149 kn u sncta domenici.
Bookmarks