Izašao je novi soft na seus-u, puknuo ga gore čini mi se sve isto jedino sad postoji u media playeru pod opcijama ikona ažuriranje multimedije koja služi tome ako se nešto s kartice ne vidi u plajeru da ažurirate sadržaj bez resetiranja moba. Od sranja izgleda mi bug koji kad je media player u pejsažnom prikazu kad pokrenete novu stvar prebaci na ttren stvar u portret mod i onda ga vratiu pejsaž , funkcionalno nije problem ali ide na jetra moraju nešto usrat. Zasada to je to nisam još ništa drugo primjetio, malo mi se zvuk učinio slabiji i škripaviji ali to kod mene oće na nervnoj bazi.
Zvuk škljocaja kod foto aparata i dalje se može isključiti.
Soft se ukazuje kao 1200-4926 R1FA032 080516 a gore je prije bila verzija R1EA030.
Od novosti fon definitivno radi s karticom od 8 gb, na davinci team stranici se za kakvih 70 kn može otključati, debranding ide tako što se gore kresne soft od k630i što je zapravo isti telefon http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k630-2146.php, a ovaj naš je verzija za vodafone i razlika je samo u softu, koliko vidim još uvijek ništa nema džabe ni u stare babe mada sam naletio na nekakvo šuškanje da je polako počelo besplatno za ovu platformu.

.
Odgovori uz citat
Bookmarks