I sta niko nije bio?
Ja bio sliko i sad samo da se slicice izrade. Uglavnom pobjedio Suzuki Swift s dva motora neki lik iz Rijeke nekog lika iz Zg u Corveti.
![]()
![]()
![]()
Jel ide ko sutra?
Ja mozda naidem pa ako bude sta dobro i kakih slicica obavezno kacim. http://402streetrace.com/
I sta niko nije bio?
Ja bio sliko i sad samo da se slicice izrade. Uglavnom pobjedio Suzuki Swift s dva motora neki lik iz Rijeke nekog lika iz Zg u Corveti.
![]()
![]()
Zadnji uredio Šile : 28-06-2004 u 23:17
pa taj swift je neka mrcian pobjedio je i u zgu..ne kuzim pa kaj ga nije mogo oprat neki brabus ili m3 ?????
hrvoje,dva motora-biturbo....to ti sve govori
ne govori mi sve,ne govori mi dal ej jace od ove dvojice kaj sam napiso (+ABT audi a4 s400 )
Pa nije bilo ni jednog brabusa a prosle kodine je bila jedna m3 i mislim da je ona pobjedila. Corveta ga nije mogla satrat kazu v12 unutra e radi ko traktor a jede cestu i djecu pored puta.
aha..da misli mda je prosle godien bio ejdan brabus i on ej pobjedio kolkosam ja cuo.valdja je bilo vise kategorija.
nisam znao da ej ta kurveta tak jaka fakat.
Evo par zanimljivih slicica:
![]()
![]()
![]()
Kontaj ovaj sparing:
![]()
Luda buba sjecen krov:
Malo sminke:
![]()
Ovo u subaru je muzic od Indire iz Colonije a i to je ta corvetica koja je zgubila u finalu:
![]()
I Suzuki s dva motora protiv nelose hondice:
![]()
Ajmo malo opustanja:
![]()
![]()
![]()
DJ Fresh Jay koji je pumpo pravi funky house ritam i live percusion by neznam ko(a i nju neznam
)
ja bi calibru...
...a ja bi da sam mogao bit tamo...koja šteta...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Evo upravi bio prilog u exsplozivu odlicno su odradili!
Pokazali su sve sto vidite ovdje i naravno nisu zaboravili prikazat guzu od one macice gore![]()
Bookmarks