ima kakav nacin stavit javu na me45????![]()
![]()
ima kakav nacin stavit javu na me45????![]()
![]()
Nažalost još ne a možda i nikada....
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
U Siemensu bi rekli: To nije moguće učiniti a neće se niti moći jer izlaze novi modeli koji podržavaju JAVU.:-X
Šuška se da je moguće S 45 pretvoriti u S 45i , a kako su to iznutra isti aparati ... Ipak nije to još provjereno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da to može, to sam čuo. I štete što ovaj dodatak u obliku slova i ne nosi i javu.Poslao: Sljaka
Šuška se da je moguće S 45 pretvoriti u S 45i , a kako su to iznutra isti aparati ... Ipak nije to još provjereno.
na siemensovom forumu sam cito da ce bit omogucena java na s45i upgradeom sw!!
Ajde da i to vidimo![]()
i jos pokusavaju iz mt50 stavit javu u me45!!menu->#->date..->ides dole i onda ti pise javadumm to pokusavaju premjestit iz mt50 u me45!!!ne kuzim ih bas previse,al se nadam!!
Daj link za taj forum
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
http://www.club-siemens.com forum->me45,s45,s45i->naziv teme je "something to try" il tak nesto
http://www.club-siemens.net/forum/fo...play.php?fid=3 direktno,da ne trazis![]()
Hvala , budem to probal.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Upravo sam malo pogledal na Siemensovom forumu (vidi gore) i pronašal nešto interesantno kaj se tiče Jave na X45. Na engleskoj verziji stranice my-siemens piše da S 45i ima omogućenu javu , a na njemačkoj verziji ni spomena. Isto tako na danskoj stranici piše isto kao i na engleskoj.
Zaključak izvedite sami , ja sam zbunjen.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
i znas kaj je zanimljivo,pola svercera pise da s45i ima javu,sumnjam da je to sve bez veze
za upgrade s45-->s45i i me45-->me45i treba neki poseban kabel,jel zna mozda neko kakav je to kabel???
Prema informacijama koje imam to ne smije biti orginalni Siemensov kabel.Zbog čega , ne znam.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Zato jer bi bilo prelako...
E AL DI NABAVIT KABEL U CJELI SW????
Gsmdiskont , Cankareva na Črnomercu ili HAMA centar.Provjeri cijene.Poslao: coma_zgb
E AL DI NABAVIT KABEL U CJELI SW????
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks