Je li to uvijek ili samo kad se pojavi upload. Zna se dogoditi da ti upload uguši vezu, pa kad ti klikneš na stranicu, tvoj kom nema dovoljno uploada da šalje povratne informacije.
Stvarno sam tražio ali nisam našao ni sličnu temu
Korisnik sam Optime i skidam sa brzinom 230-250kbs na rapidu
Problem se pojavljuje kod torrenta čija je brzina mizerna od 5 - 15, maximalnih 20kbs.
E sad čuo sam priče o prigušenju porta odnosno veze od strane provajdera u slučajima torrenta(mada mi je to glupo, koji bi im bio razlog za takvo što????)
Pa mi je jedan frend rekao da se mora probiti port i dao mi nekakav pach.
Pomoglo je i ne, kao da je malo brže ali nije to to.
Buraz mi ima Metronet i sve mu je Ok, kaže da nikad nije imao problema sa tim
Kada pokrenem utorrent i počnem skidati nešto i sa tih mizernih 15kbs, browser se ponaša kao da imam vezu od 7kbs, sve mi je totalno usporeno.
za otvaranje googla mi trema oko 6sec.
Provjeravao sam portove i piše ok u zelenom kvadrtatu, znači to štima.
Molim Vas nemojte mi samo pisati o seedersma i leecherima(omjeru) jer je toga pun net, a svi znaju sve o tome
Nadam se da netko zna odgovor na moj problem , puno hvala![]()
Je li to uvijek ili samo kad se pojavi upload. Zna se dogoditi da ti upload uguši vezu, pa kad ti klikneš na stranicu, tvoj kom nema dovoljno uploada da šalje povratne informacije.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
jeli skidas preko private trackera?
sa torrentima nikad neznas kad ce povuc max ili neku srednju vrijednost.
koju uslugu koristis?
Jer ti ukljucena enkripcija u uTorrent-u?
Upload sam ograničio na 4kbs
Kad skinem file ostavim i ostavim da ga vuku sve je ok
jeli skidas preko private trackera?....Ne stidam na stranici na kojoj nađem što trebam
Koristim OPTIFLAT...........
Jer ti ukljucena enkripcija u uTorrent-u?
Neznam gdje se to nalazi, uglavnom mi je sve po difoltu.
Počeo sam do sada skidati najmanje 100 torrenta i da baš nijednan od tih nema dobru vezu, nevjerujem.....
Bookmarks