Ja imam goodyear ultragrip, stavio ih prošli mjesec...što ti imaš protiv njih.
Guma glavu čuva, to sam naučio i na motoru i u autu.
Na tome se ne štedi.
Mislim da svatko treba razmisliti koliko vremena provede u auti, kakav auto vozi i kako ga vozi, te prema tome izabrati gumu koja mu treba.
Tek onda gledati cijenu. Kasnije je kasno da se čovjek kaje.
nije mi jasno platio sam 1550kn : 4 = 387,4 - 45( montaža i balansiranje)= ~ 342kn po gumi .. mislim da i nije tak skupo za 14 colne kotaće .. a savu više manje svi hvale .. ja se ne naganjam previše , a i auto nije takav pa ga i ne forsiram , lagan nije ima ~ 1120kg , a i 90% moje vožnje je po gradu
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
AP 205/55 R 16 GY UG7+ 94HXLMS KOM 114,92 eur , i još minus postotak za keš.
ti si neki socijalni slučaj, kad odbijaš porez od ukupne sume? i na pašteti i jogurtu ga odbijaš? a koji je to auto, da mu baš treba "V"? ne čini mi se socijalan.
nemam niš protiv GY, nego mi je plaćeni iznos, blago rečeno , glup.
ni ja ne štedim za dobru gumu.
Zadnji uredio AutoXpert : 15-12-2007 u 18:28
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Shvati, nema tu puno filozofije...
Prvo i prvo gume nisu 205 nego su 225, porez ne odbijam zato jer sam socijalni slučaj, nego zato jer uzimam preko firme, pa mi se poslije odbije od poreza jer ulazi u troškove korištenja...
zašto je V, uglavnom auto nije mali i nije slab a i puno ga koristim i pri velikim brzinama, prijavi me policiji ako hoćeš...
I kak je sad na kraju blago rečeno, glup iznos....????? što je glup iznos za razliku od ljudskog života!?!
neviđeno...
Zadnji uredio therrlu : 15-12-2007 u 19:15
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
malo smo zapaljivi!
AP 225/55 R 16 GY EXCELLEN.95W KOM 115,83
AP 225/55 R 16 GY EA.F-1 GSD3 KOM 127,42
mislim da ovo nisu te gume (možda su ove i bolje?), a glup je isnos onaj koji je za 50 % veći nego istih guma u drugom dućanu.
i onda ne sračkaj da je to jeftino, nego da ti je u interesu da bude što skuplja zbog utaje poreza. j..... državu koja je to dozvolila i izmislila. zato i jesu sve cijene u hr tako napumpane. svi samo nekaj odbijaju kroz kojekakve firme isvima je u interesu da to bude što veća cifra..
Zadnji uredio AutoXpert : 15-12-2007 u 20:39
Sljaka!
Društvo, promijenite ton razgovora, da ne bi poslije morali pisati žalbe.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
odakle ti za dragog boga čupaš samo te cijene? sigurno sa firma.hr ako od tamo, onda samo jedan jako jako veliki osmijeh![]()
utaja poreza? o čemu ti pričaš? to se sad tako zove?
http://www.ijf.hr/pojmovnik/izbjegav...aja_poreza.htm
nema potrebe više rasprava, vidim da uvijek imaš bolje argumente, pa onda čemu....
Zadnji uredio therrlu : 15-12-2007 u 21:22
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
ja sam u svibnju kupio 205/70/15 4x4 pirelli scorpion str. kompletna usluga sa gumama je koštala 280 eura za keš, sa porezom. gume su ovogodišnja proizvodnja.
Zadnji uredio AutoXpert : 15-12-2007 u 21:52
Sljaka!
Ja odem do Slovenije i promijenim gume na miru, 195x50xR15 me koštaju 40% manje nego u Hr.
Bacio sam pogled na www.gume.vidiauto.com tamo imaju cjenik guma. Šteta što nemaju i slovence
Bookmarks