= Citat = Izvorno postao goga Pregledaj post
dobila sam na poklon novu mob Nokia 6120 classic, (taj mob je kupljen radi dobrog izgleda, a i nije među jeftinijima pa valjda nešto i vrijedi) kupljen u
t-mobile, e sad ja nemam nikakvog iskustva sa symbian mobitelima, a kad ga već imam htjela bi ga i iskoristit al ne znam ni odakle da krenem, jedino što sam uspjela je prebacit imenik sa sim kartice u kontakte (nisam ništa drugo ni probala)
molila bi nekog za neki link gdje su objašnjeni svi ti pojmovi i savjeti odake krenit sa symbianom, tražila sam po googlu ali nisam našla ništa od početka do kraja
hvala vam puno
Eh da sjecam se i ja kad sam pocinjao sa symbianom...evo ovak ja bi ti prvo savjetovao da predes cijeli telefon vidis sve mogucnosti za pocetak nakon toga ces znati vise manje sve sto ti smeta na telefonu,nakon sto si to napravila stavis na papir sve sto te zivcira na telefonu od softvera i onda trazis na netu programe koji to mogu poboljsati npr. program za gledanje videa,slusanje muzike,gledanje filmova,mobitel da ti sluzi kao lampa,progra, za blokiranje poziva,program za zakljucavanje datoteka ovak bi mogao u nedogled i ako te koji program interesira postaj u temu "trazite neku aplikaciju" i forumasi ce ju postat ako takav program ima