Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Note 2
    Operater
    '91
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.363, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

[N80] Backup problem

Daklem ovako, nesto mi bio stekao mob, pa reko lijepo cu ja najemu reinstalirati soft. Oke, stavio kvacice na sve one kvadratice u prozoru za backup, i on to napravio i super. Ja napravio firmaware update, i izgubio hrv jezik. Nije to meni bitno nego mi je prilikom vracanja backupa rekao da mi se jezici backup filea i jezika telefona na podudaraju. Mislio sam da nema veze, i kao vratio je sve na telefona, ali kontakata i poruka nema. Oke, reko to je zbog jezika, stavio hrv jezik, napravio upadat firmawarea (koji je kao bio up to date) s 4.nesto na 5.nesto. I opet pokusao vrattiti backup fila, ovaj put nije bilo prigovoar oko jezika, pa se ponadah da ce sve biti oke. Al i dalje nemam niti kontakata niti poruka. Zasto? I kako da to sve lijepo vratim? Ne zanima me backup teme, niti nis slicno, ocu kontakte i poruke.
    Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Trapavi Pregledaj post
    Daklem ovako, nesto mi bio stekao mob, pa reko lijepo cu ja najemu reinstalirati soft. Oke, stavio kvacice na sve one kvadratice u prozoru za backup, i on to napravio i super. Ja napravio firmaware update, i izgubio hrv jezik. Nije to meni bitno nego mi je prilikom vracanja backupa rekao da mi se jezici backup filea i jezika telefona na podudaraju. Mislio sam da nema veze, i kao vratio je sve na telefona, ali kontakata i poruka nema. Oke, reko to je zbog jezika, stavio hrv jezik, napravio upadat firmawarea (koji je kao bio up to date) s 4.nesto na 5.nesto. I opet pokusao vrattiti backup fila, ovaj put nije bilo prigovoar oko jezika, pa se ponadah da ce sve biti oke. Al i dalje nemam niti kontakata niti poruka. Zasto? I kako da to sve lijepo vratim? Ne zanima me backup teme, niti nis slicno, ocu kontakte i poruke.

Tako je i meni bilo...mislim da je problem do PCsuita. Ako nemas zadnji, mozda da probas skinuti pa viditi!
    ...also known as El'AnDrA...

Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Note 2
    Operater
    '91
    Bodovi
    11.363
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Probati cemo, pise da je zadnji 6.84, ja imam 6.83.nesto

EDIT1: Skinem 6.84 s nokijine stranice kao zadnji, da bi mi prilikom pokretanja javio da postoji nova verzija, ko je tu lud?

EDIT2: Skinuti sve sta se skinuti trebalo, restaratani i kompjuteri i telefon i sve po redu. Ali kontakti i poruke i dalje nisu tu.

EDIT3: Kad upalim mob na keranu se pojavljuje ona obavijest da je iskljuceno trazenje wlan mreze, a kad napravim backup i kad on valjda postavi postavke, onda to nestana, i pojavi se opet prilikom paljenja telefona. Nis mi vise nije jasno.

EDIT4: nasao ovo, neto za otvaranje tog filea, al je probme u tome sto na free verziji se ne moze doci do svega
    Zadnji uredio Trapavi : 14-12-2007 u 12:25
    Sex with goats isn't wrong. It's just baaaaaaaaad!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. SMS Backup
    By spade in forum Motorola
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 21-08-2007, 01:20
  2. [E70] Backup problem
    By mortal in forum Symbian S60 3rd edition
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 15-06-2007, 23:08
  3. Flash&Backup 3 - problem s registracijom
    By T o m o T in forum Motorola