aaaa, a ja cijelo vrijeme tražim cijenu za K500! Ha, krivo sam shvatio onaj post!![]()
aaaa, a ja cijelo vrijeme tražim cijenu za K500! Ha, krivo sam shvatio onaj post!![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
trazi trazi mozda nades jednog dana![]()
josh mi nije jasno kaj su stavili onu mogucnost mp3reprodukcije kad mob ima samo 8mb
kaj nema 10 MB?
Ma, bez veze, ništ extra!
ne 8mb. cak je i cx65/m65 bolje uzet.
koliko ja znam CX 65 je konkurencija K700i, pa prema tome ne moze se usporedjivati s ovim modelom![]()
cx i k700 ko krava i balet. konkurencija k700 je s65, ali ga on jedino prestiže u 1.3mp kameri, u svemu ostalom je daleko iza
tako je, cx definitivno ne može biti konkurencija k700.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Bookmarks