mislim da ti je bolje da kupiš T630 iz oglasnika (ili neki drugi koji ima isti dysplay) kojem, radi ekran pa ga otvori i zamijeni ekrane (pazi na flat kabel)
tako ti se meni dogodilo da mi mob. ispadne, pregazi ga auto, ali na srecu, bio je šoder pa je našao "rupu" al mu je ekran ošo. imao sam dva T630 pa sam tog drugog koristio, sve dok ga slucajno u ljeti sa šlauvom nisam uništio (one zaljevalice, imam 4 te i onda neznam koju da uštekam, a baš sam ušteko tu koja mi je zalila mob.) tako ja onda sve po uputama, izvadi SIM izvadi bateriju, otvori, osuši,... i upalim ga - nijedna tipka ne radi, osim power i camera, ja mislim) i ja se bacim na posao, otvorim jedan, otvorim drugi, prebacim ekrane, sve super, radi dan danas (al malo mi se ekran vode naguto pa to onak izgleda)
što se tice T630, neznam točno, nemam ga sad. al mislim da je: menu (pritisneš jojstik) tipka *, jedanmput ideš dolje sa jojstikom, pristisneš jojstik, opet pritisneš jojstik, pojavljuje se poruka "Bluetooth ukljucen"
i sada sa drugim mobom moš uc u svoj al ga prvo trebaš povezat, ako ti treba pomoc, samo reci!

Odgovori uz citat
) tako ja onda sve po uputama, izvadi SIM izvadi bateriju, otvori, osuši,... i upalim ga - nijedna tipka ne radi, osim power i camera, ja mislim) i ja se bacim na posao, otvorim jedan, otvorim drugi, prebacim ekrane, sve super, radi dan danas (al malo mi se ekran vode naguto pa to onak izgleda)
Bookmarks