Ma problem je u tome što želim kupiti neki novi mobić i imati ga na duže vrijeme uz neku siću novca kao što sam bio kupio prije 2.5god. Sony Ericsson T630 uz VIPme komplet za nekih 798kn, pa me cijelo vrijeme dobro služila i još zasad ga imam no moram kupiti drugi jer me jostik na njemu počeo opako zezati katkad trebaš i do tri put stisnuti da počne reagirati...

i sad oću neki mobić koji bu imo isto tako otprilike izdržljivu bateriju ko što ima T630, sad više manje nije bitno da baš mora izdržati 7h već ono 5-6h je OK, i da ima neku bolju kameru otprilike od 1.3mp na više, bilo klizni ili preklopni dizajn, jer mi je standarna izvedba malo dosadila...

pa ak imate neku preporuku koji da mob uzmem od bilo kojeg operatera koji nije skup, a da je dobar bilo u kompletu ili na pretplatu, cijena otprilike do 800kn, ak već ide na pretplatu nebih onda volio da moram plačati više od 75kn/mj. jer mi starci inače nebudu otprve pristali

npr. od t-mobile mi je zapela za oko ova motorolica, izgleda da cijena uređaja je 498kn, dok na pretplatu od 75kn/mj. ugovor 24mj.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...p?sifra=MOKRZR

pa sad mi predlažite šta bi bilo najbolje...