Uzmi knock-out tarifu kod tele2, u tom slučaju ti je pretplata 85kn (ako uzimaš mobitel, ako ne onda je 48kn), a uz prijenos broja motorola w510 je 395kn uz ugovor na 2 god. Ako ti pak ne treba mob, uzmi tele2 prepaid i knock-out.
Evo ukratko malo sam gledo ponude mobitele od TELE2 i zasad mi je zapelo za oko Motorola W510 i sad imam par pitanja...
recimo kad idem kupiti Motorola W510 jel plačam baš 695 kn za njega što se tiće pretplate ???
i kolika je pretplata pitam jer vidim 48/85kn ???
http://www.tele2.hr/ponuda_telefona_pretplatnici.html
jel mi se isplati prelaziti sa VIP-a (bonovi) na TELE2 pretplatu ???
(inače kod VIP-a mi je mjesečna potrošnja uz kontrolu korištenja oko 70kn/mj., razgovori/SMS/MMS se obavaljaju na druge mreže malo VIPme, tomato, T-COM, T-mobile)
ako ne od TELE2 kojeg opetatera onda preporučate ???
koliko ste zadovoljni sa TELE2 uslugom ???
Uzmi knock-out tarifu kod tele2, u tom slučaju ti je pretplata 85kn (ako uzimaš mobitel, ako ne onda je 48kn), a uz prijenos broja motorola w510 je 395kn uz ugovor na 2 god. Ako ti pak ne treba mob, uzmi tele2 prepaid i knock-out.
Zadnji uredio ojpi : 13-12-2007 u 21:24
Vrlo jednostavno. Ako razgovaraš podjednako u sve mreže za te novce mjesečno, jedino ti se Tele2 isplati zbog svega 0,49 kn/min prema svim mrežama. Za ostale znamo koliko naplaćuju poziv izvan matične mreže. Tu je još i tomato, ali onda se možeš pozdraviti sa svim drugim uslugama osim poziva i poruka i to samo unutar Hrvatske.
Uzmi tele2 prepaid, usluga je ok a i najeftiniji su.
Ma problem je u tome što želim kupiti neki novi mobić i imati ga na duže vrijeme uz neku siću novca kao što sam bio kupio prije 2.5god. Sony Ericsson T630 uz VIPme komplet za nekih 798kn, pa me cijelo vrijeme dobro služila i još zasad ga imam no moram kupiti drugi jer me jostik na njemu počeo opako zezati katkad trebaš i do tri put stisnuti da počne reagirati...![]()
i sad oću neki mobić koji bu imo isto tako otprilike izdržljivu bateriju ko što ima T630, sad više manje nije bitno da baš mora izdržati 7h već ono 5-6h je OK, i da ima neku bolju kameru otprilike od 1.3mp na više, bilo klizni ili preklopni dizajn, jer mi je standarna izvedba malo dosadila...![]()
pa ak imate neku preporuku koji da mob uzmem od bilo kojeg operatera koji nije skup, a da je dobar bilo u kompletu ili na pretplatu, cijena otprilike do 800kn, ak već ide na pretplatu nebih onda volio da moram plačati više od 75kn/mj. jer mi starci inače nebudu otprve pristali
npr. od t-mobile mi je zapela za oko ova motorolica, izgleda da cijena uređaja je 498kn, dok na pretplatu od 75kn/mj. ugovor 24mj.
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-12...p?sifra=MOKRZR
pa sad mi predlažite šta bi bilo najbolje...![]()
A koliko ti to telefoniraš i u koje mreže? Jer ako veliš da zoveš u druge mreže, onda sigurno ne razgovaraš puno sa 70'-ak kuna mjesečno na VIP-u, a sigurno nećeš ni u T-Mobileu. Ponavljam, jedina isplativa opcija bi ti bio Tele2. Meni poziv sa 098 pretplate u druge mreže minuta košta 2.50 kn, a sa Tele2 na sve mreže 0,49 kn/min. Nemoj se ljepiti za neki povoljniji mobitel, jer možda ćeš tu uštediti koju kunu, ali ćeš ih sigurno pretplatiti sa preksupim pozivima i uslugama.
Vidim da ni sam ne znaš kaj hoćeš, ali ako ti je bitno da trošiš najmanje moguće para, uzmi tele2 knock-out na bonove. Odaberi si neki mob iz prepaid ponude, i još dobiš 400kn kroz godinu dana ako svaki mjesec nadoplatiš 50kn, to ti je moj savjet.
Da. Tako piše, ne? To je cijena za BlaBla paket.
Bookmarks