Mozes to i sa kablom odraditi. Jedino sto ti svi kablovi nisu sposobni napraviti update softa ali mislim da za P910 to vise i nije vazno. BT serijska veza ce ti posluziti jednako dobro kao i kabel, ali sa njom ne mozes raditi backup/restore.
Problem...
na sluzbenom putu sam izgubio baznu stanicu, tj. ostao mi je u hotelu na uticnici...no malo kasno sam reagirao..i...
nije to sada bitno...zanima me dvije stvari.
1. imali netko za prodati polovnu baznu stanicu, stolno postolje?
2. jel moguće ostvariti konekciju univerzalnim usb kablom za sony ericssona koji se primjerice moze kupiti u svakoj trgovini mobitelima?
Hvala
Mozes to i sa kablom odraditi. Jedino sto ti svi kablovi nisu sposobni napraviti update softa ali mislim da za P910 to vise i nije vazno. BT serijska veza ce ti posluziti jednako dobro kao i kabel, ali sa njom ne mozes raditi backup/restore.
a kako preko BT se mogu instalirati soft. koji se nalaze u nekvom .rar ili .zip formatu?
Jer takve bih trebao kao extract-ati na sam telefon?Kao nekakvo dodatno hardversko mjesto...sto sa BT vezom nije moguce posto je moguce samo "send to"...atko da ja tekve file-ov moram prvo extract-tati na comp pa slati sve dijelove .rar ili .zip foldera, a u tom slucaju neke soft.-ove nemogu instalirati jer ne pokupim sve kako treba...!? tj. ne instaliram ih na telefon kako je potrebno?
Pa raspakiras arhivu negdje na komp. I sad mozes to ili poslati BT na mob pa onda instalirati ili spojis mob serijski preko BT i onda instaliras normalno sa kompa kao i kabelom.
A mislim da kad si serijski spojen preko BT takodjer mozes pristupiti memoriji telefona preko windows explorera ili onog Symbian nesto managera. Jer kojiko se sjecam jedine razlike izmedju BT i kabela su bile nemogucnost nadogradnje i backup/restore zato jer se tada mob mora ugasiti.
Bookmarks