hmm.. vecina stvari radi normalno i nemoze se zbrljat, no meni je jucer uspjelo napravit malo sranjevjerovatno sam neko postavku za startup krivo omogucijo (korektno sam sve promjenio u seemovima) ali gsm se nije dobro odazvao na to.. dok sam ga htio upalit se pokazao hellomoto logotip i tamo je friznuo.. u bootloader se moglo normalno uc, tako da cisto zeznut telefon nemozete, ali ni ovo nije bilo zabavno.. makar mi je uspjelo i to popraviti nakon dosta sati zezanja.. * i # (bez crvene slusalice) su mi pokrenule gsm bez tog logotipa pa se normalno otvorio.. ali sam morao upaliti gsm na obican nacin i brzo izvuci bateriju i tako nekoliko puta, da se je gsm resetirao (ponistio se sat i sve) pa mi je onda stiskajuci * i # uspjelo ga upaliti.. i onda normalno nakon sto mi je uspjelo jos p2k spojit sa njime (stvarno glupi driveri, svoki put trebam 30min zajebavanja da proradi) sam vratio backupan seem i telefon radi normalno dalje..
tako da malo pripazite sto mjenjate i ne mjenjajte nepotrebne stvari...

vjerovatno sam neko postavku za startup krivo omogucijo (korektno sam sve promjenio u seemovima) ali gsm se nije dobro odazvao na to.. dok sam ga htio upalit se pokazao hellomoto logotip i tamo je friznuo.. u bootloader se moglo normalno uc, tako da cisto zeznut telefon nemozete, ali ni ovo nije bilo zabavno.. makar mi je uspjelo i to popraviti nakon dosta sati zezanja.. * i # (bez crvene slusalice) su mi pokrenule gsm bez tog logotipa pa se normalno otvorio.. ali sam morao upaliti gsm na obican nacin i brzo izvuci bateriju i tako nekoliko puta, da se je gsm resetirao (ponistio se sat i sve) pa mi je onda stiskajuci * i # uspjelo ga upaliti.. i onda normalno nakon sto mi je uspjelo jos p2k spojit sa njime (stvarno glupi driveri, svoki put trebam 30min zajebavanja da proradi) sam vratio backupan seem i telefon radi normalno dalje..
Odgovori uz citat
Bookmarks