preko kojeg programčića se mogu igrati sa mma? nisam nikad imao potrebe to mjenjati, no sad su me počele neke sitne stvari živcirati tak da mi je potrebno.Izvorno postao jdabic1
preko kojeg programčića se mogu igrati sa mma? nisam nikad imao potrebe to mjenjati, no sad su me počele neke sitne stvari živcirati tak da mi je potrebno.Izvorno postao jdabic1
ja preko XVI editora malo moras se ufurat u to i nije bed ..narano obavezno beckup jer se zna dogodit da zabrljas..Izvorno postao GoGs
hex edit mi je malo stran, tako da mi je to malo komplicirano... ne mogu skužit gdje se šta nalazi...Izvorno postao jdabic1
Najjednostavnije ti je sa ovimIzvorno postao GoGs
http://www.e398mod.com/content/view/62/28/
probao sa menu editorom. otvorio mma_ucp u editoru i izbrisao themes, a na kraju sam dobio mobitel koji se stalno resetira. znači, ne radi!Izvorno postao JA_SAM
Ni jedan od ovih offseta ne šljaka! Podsjećam vas da je mobitel E1000 motorola!
Nevidim stvarno razlog restartu nesto si sigurno pogresno uradio,ni ja nemam themes u mom mma_ucp a nikad tih problema nisam imao.Neznam probaj umesto njega da stavis nesto video cameru npr.
probao i opet restart! Pa mali milijun puta sam to radio i valjda znam što radim!Izvorno postao JA_SAM
Neznam onda svarno,pocinje da me zabrijava taj e1000 kao da ga nije motorola pravila![]()
a recimo, kad uzmem mma_ucp iz vodafone flexa (hr) i kad ga probam učitat u menu editor, program se jednostavno ugasi!Izvorno postao JA_SAM
Bookmarks