Stavio sam SE6446AXXF1148 flex i novi flash TRIPLETS_G_0B.09.4AR i više mi ne javlja flex error poruku, i startup i shutdown custom animacija rade iz prve...Izvorno postao CabDriver
![]()
![]()
Vidiš vidiš, vrlo lako moguće, jer ja ne mogu maknuti pozdravnu poruku, kao ni masu ljudi po drugim forumima... Uvijek mi se javlja pozdravna poruka Flex Error: Phone Subsidy-Locked. Kad ju pobrišem, po ponovnom paljenju moba se opet pojavi... Ja brijem da je to zbog toga što imam flex otključanog telefona na mom zaključanom, pa ću danas stavit jedan drugi flex, možda mi makne tu poruku...Izvorno postao CabDriver
![]()
Powered by: R374_G_0E.42.09R & SE8615BXXH1097 Bootloader 8.26
Stavio sam SE6446AXXF1148 flex i novi flash TRIPLETS_G_0B.09.4AR i više mi ne javlja flex error poruku, i startup i shutdown custom animacija rade iz prve...Izvorno postao CabDriver
![]()
![]()
evo moje prvo pitanje.. pročitao sve od početka do tu šta ste pisali.. i sada me ovako zanima.. imam v500 kupljenu u vip-u.. znači nisam ništa još mijenjao ...
osim seem fajlova....
a šta se događa...ništa ne radi što izmjenim, ni sms report ni neki drugi tekst na mobu naprijed...
mislim da sam negdje pročitao da moram ili flashat ili novi flex staviti ili neznam točno šta.. ali evo.. sada me zanima jel to istina ili sam ipak nešto krivo napravio ?!inače sam koristio XVI32 P2KMAN motorola tool i neznam sta jos.. procitao dosta toga i opet ništa....
any help ?
ps.. e da.. dali mogu sve što mi netreba od muzike i slikica samo obrisati iz moba ili moram staviti neke prazne fajlove.. kako sam pročitao na nekim forumu, jer ja bih htio maknuti sve gluposti koje su došle od animacija i slika sa mobitelom
Stavi si flex koji sam i ja stavio, i imat ćeš 7.12mb prostora u mobu bez jedne jedine melodije, 1 demo slika koju odmah pobrišeš, ni jedan video, brdo sistemskih nepotrebnih fileova fali i ultra brzo radi.Izvorno postao dariogbj
http://mitglied.lycos.de/motouser/showfiles.php Odmah prvi file na stranici
Stavi si i triplet ili TRIPLETS_G_0B.09.4AR ili TRIPLETS_G_0B.09.45R (ja imam prvi) i onda probaj editirat seemove. Sve će ići glatko...
Download tripleta: http://coma.fsb.hr/motorola/
E da, ne zaboravi napraviti backup melodija, slika, sms-ova i sl. što ti je drago jer ćeš sve izgubiti s fleshanjem...
šta dobiješ editiranjem tih seemov-a???
I ako stavim ovaj novi triplets software, kako onda poslije ubacim hrvatski jezik?
Prvo pozdrav cijeloj ekipi
E sad, imam pitanje pa ako neko slucajno zna kako to napravit nek javi jel ja sam vec lud ...
Posto sam u seem edit programima vido da se moze ukljucit opcija da kad je mob zaklopljen da vanjski LCD stalno svijetli (promjeni se 0 u 1 u heks kodu), mene zanima dal mozda netko zna koji tocno kod moram promjenit da mi vanjski LCD svijetli dok ja otklopim mob i razgovaram a da se zagasi dok zaklopim?
Seemovi ti mijenjaju tonu toga. Recimo, samo na primjer, onaj SMS delivery report (koji po defaultu nemaš) se pokaže sa seditiranjem seemova. Pa natpis na vanjskom displayu. Startup/shutdown animacija i zvuk. I još puno stvari. Vidi gore na početku foruma onaj Mini Seem Edit Tutorial, da shvatiš osnove... Pa onda udri!Izvorno postao Ranger
Bit svega je da se to radi o 4 mala filea, koje prvo SKINEŠ s moba (dakle, napraviš BACKUP!) pa onda mijenjaš opcije. I kajgod da ti se poslije ne sviđa, vratiš backup. Vrlo jednostavno, a ima tonu prednosti.
Plus ne oštećuje garanciju...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Pozdrav i tebiIzvorno postao Bezimeni
![]()
Nemere. I ja tražio i tražio. Mala, sitna glupost koju bih i ja rado imao, al no-go. Nažalost.Izvorno postao Bezimeni
Možda kad se pojavi SW od v620? Navodno se očekuje hrpu poboljšanja (recimo, i poseban SMS zvuk uz RingerID)... Al' vidjet ćemo...
imam problemcic (za vas koji imate sa time isklustva je sigurno mali)
instalirao sa p2kmen i neke drivere za to p2k al nece mi download seem kaze mob nije spojen...ni jedna funkcija u p2k mi ne rasi svaki put kaze mob nije konektiran...
Ja sam imao tih problema sve dok nisam instalirao PST (verziju 7.11). Nakon što instaliraš PST, restartaš komp i:
1. Konektiraš mob na usb
2. Pokreneš PST
3. Pojavi se mali dialog box od PST-a gdje piše nešto kao "konektiram se"
4. Kad se konektira, pojavi se glavni prozor od PST-a i čuje se onaj ton od windowsa jedno 5 ili 6 puta kao da spajaš nešto na usb)
3. Nakon što "zvonjava" utihne pokreni P2K
4. Kroz par sekundi P2K se konektira i tada možeš zatvoriti PST
Nadam se da će ti ovo pomoći. Mene je taj problem živcirao kao što to samo windozi mogu, dok nije proradilo na ovaj način. Za provjeru, u Device Manageru ti se mora pojaviti nova grupa, zove se Motorola USB device. Tako znaš da su ti svi driveri koji su potrebni za rad P2K i PST instalirani kako treba.
Zadnji uredio boombadill : 07-11-2004 u 14:43
E ovako skinio sam pun k.... color šema za moju 525-icu i sad negdje sam pročitao (na ovom forumu) se može samo jedna ubaciti u mobitel...i ja je ubacim preko p2kmana ali od nje ni traga...da popalio sam u motorola toolu custom color schemes i napravio sve što treba jedino me muči taj path koji treba upisati u p2k...jel jedan tip je na ovom forumu napisao da u path treba samo upisati /a/ a čini mi se da to baš nije tako...pa ako netko ima koji pametni savjet...samo dajte.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
Path je /a/mobile/system/spcolor.sch
Da, može samo jedna shema bit na mobu odjednom.
Reci gdje si ih skinuo? I mene zanima koja.... Stavi link tamo u onaj sticky-thread "LINKOVI"
e bezveze mi je stavljat link kad sam ih sve pokupio sa raznih mjesta na HoFo-u...samo utipkaj Color schemes u search...i otvoriti če par tema...i onda listaj...hvala na brzom odgovoru.I usput skidam kapu za sav trud koji ulažeš da pomogneš svima...Živio.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
da, vidio sam na HoFou, poskidao ih i ja. Ali mponadao sam se da ti je možda pao šaka neki site sa puno tih... Hmmmm, izgleda da će moj biti prvi
Čim stignem..
[QUOTE=BlueDevil]
a sto je s onim da ce "ici" natpis na prednjem zaslonu
Kupio sam motorolu V180 koja ima predefinisana podesavanja za T-Mobile, tako da je nemoguce podesiti stavke za web i mms. Ako neko ima malo vremena, molio bih mali tutorijal za otkljucavanje ove motorolice, hvala!!!
Izvorno postao ognjenr
pa na kojoj je mreži onda koristiš, ako je zaključana? znam da u Srbiji nema T-mobile!? probaj editirat postavke wapa već postojećeg.
Izvinjavam se, lose sam napisao. Motorola jeste otkljucana, ali ne postoji u meniju stavka za kreiranje posebne GPRS veze i MMS-a, odnosno postoji samo postojeca T-Mobile. Kako da preko seem-a napravim novu konekciju?
Hvala!
Ljudi imam mali problemčić... koji god flash/flex ubacim, konstantno mi je aktivna GPRS ikona. Tj., ne samo da je aktivna nego i zvučnici non-stop lude. Koji mi to neće raditi???
Btw: v300
Flex SE6474AXXU110A
TRIPLETS_G_0B.09.1FR_A1
gnjenr izbrisi websession iz /a/ foldera
:Orin pogledaj seem 010a
Hvala, rešio sam problem motorolatool-om!
Da li je moguće da po default-u uvek bude DA opcija (da se ne bi menjalo stalno)?Izvorno postao Cele303
Izvorno postao ognjenr
zasad nismo otkrili način kako to uključiti
ja sam naprevio u visual seem editu build outer LCD al neznam kak stavit da to reagira
Jel radi snimanje u mraku na motoroli v525? Vidio sam tu opciju ali meni ne radi ni kad je polunoc?! Jel stvar u softveru ili sta?
Bookmarks