Neznam probaj lupit novi softvare na mob iako sam 99% siguran da je do flat kabla...
Pocelo je zezati samo odjednom, pregledavao sam neke fileove na mobu i kada sam htio spremiti mob, ekran je poceo "mutiti" razne slike.
U cemu bi mogao biti problem, stalno mi nestaje slika na nekoliko sec i onda se normalizira. Nekad radi bez greske. Ali vecinom se pojavljuje kada slide otvaram.
Kada zaklopim mob nekad se ugasi ekran i nakon nekoliko sec opet dodje k sebi.
Ovo djeluje kao da je neki kontakt sa ekranom u banani.
EDIT: u buduće stavljajte thumbnail-ove slika, radi bolje preglednosti.
i pripazite gdje stavljate svoje teme. 6288 nije symbian!
Zadnji uredio Ico : 09-12-2007 u 23:53 Razlog: stavljeni thumbnailovi
Neznam probaj lupit novi softvare na mob iako sam 99% siguran da je do flat kabla...
da flat je,to je 100%,kod otvaranja brlja slika,netreba se mislit nego odma može na servis
e i meni je isti takav slucaj bio i mislio san da je do flata al... nije, ekran je otisa... servis ti je 450 u lokalca nekog a novi ekran 300-400 kn
Koliko je flat kabal, na njega sam prvog pomislio, jer djeluje kao mehanicki problem.
... bio sam u jednom servisu i flat kabel je neispravan.
Zamjena 250kn.
Citao sam iskustva drugih, i meni kamera sada nece nikako da radi, nece je pokrenuti, ili nekada pokrene ali pise da je u pripravnosti.
Da li netko eventualno zna gdje mogu proci jeftinije ako je moguce?
Zadnji uredio dark smiley8 : 10-12-2007 u 17:27
kako ti se inače čini taj mobitel.... Gledam i ja jednog za kupiti... Kakva je stvar sa otključavanjem na sve mreže i softverom ... ?!?!?
teme... ovo-ono ... ?!?
pun vi više ćurac i vas i vašeg OFFtopica
meni se kamera pokvarila dva puta vec
a ovo je prvi put ekran i ja san mislio da je do fleta al nije bilo :S
gotovo sam siguran da je do ekrana
Ipak je otisao LCD.
sta san ja reka bilo mi isto![]()
Bookmarks