...pa naravno da se naplaćuje ako se onome tko nekoga zove (u ovom slučaju žena tebe) javi sekretarica, tako je kod svih operatora...a ako ti zoveš svoj pretinac govorne pošte radi provjere poruka onda ti se nenaplaćuje...
Jel netko zna otkad se u Teletini naplaćuje kad ti se javi govorni automat? Znam da je zvanje govornog automata na broj 222 badava, al ovo nisam do danas znao dok mi žena nije pokazala ispis poziva (ima pretplatu) na kojem se vidi da je zvala moj broj i pričala tobože 2 sekunde, ali to đubrad zapravo zaračunaju kao ostvareni poziv iako se javio govorni automat i reko da se može ostaviti poruka.
...pa naravno da se naplaćuje ako se onome tko nekoga zove (u ovom slučaju žena tebe) javi sekretarica, tako je kod svih operatora...a ako ti zoveš svoj pretinac govorne pošte radi provjere poruka onda ti se nenaplaćuje...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 09-12-2007 u 14:44
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ne, provjera svoga pretinca se ne naplaćuje, probaj pa ćeš vidjeti. To je od početka tako, ali neznam zašto sam ja bio uvjeren da se ne naplaćuje i to kad se automat javi onome tko te zove a taj je npr. isto iz tele2 mreže
Od uvijek se naplaćuje kad nekoga zoveš, a javi ti se sekretarica i to u svim mrežama.
Samo se ne naplaćuje ako ti govorni automat kaže "osoba nije dostupna" ili "osoba je isključila mobilni telefon".
Savjet:Isključi sekretaricu i onda neće biti naplate kad te žena zove.![]()
Koji bilo!
Isključio sam sekretaricu, ali stvarno nisam znao da se unutar mreže to napaćivalo i prije.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Tako je,sigurno ti to ne naplaćujeEvo baš sam sad probao da budem siguran i naravno da mi nisu uzeli ni lipe
![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Bookmarks