E moj ingame nick vam je NISMO_CRO pa ako zelite izgubiti winns/losses reputaciju pm me,i da preci cu preko toga DA JE NEKO REKO DA IGRA DOSADI..
ovaki iako sam opsjednut tom igrom i imam vec u 7 dana 200 sati igranja iste
no...nadogradjujete aute,odabirete boju aero kitove itd...igra je jos u exp. fazi i vec sad ima dosta auta u njoj,svaki mjesec izbace neke nove aute itd..u igri kupujete dijelove za auto koji vam poboljsavaju speed,boost,accel,durability itd itd,isto tako igra zna bit vrlo frustrirajuca jer dok se tamo gubite po onoj arenici sa nekin nenadoradjenim autom i postavljate n00bovska pitanja,moze proc pored vase kante par potencijalnih igraca sa SLR McLarenom,Novim Diablom,CLK-GTR-om,pa se zna desiti da suze naviru za oci...inace puno ce vam pomoci da Citate forume,pa da ne postavljate n00bovska pitanja

g-coins= $$$

igra postaje vasom prvom pobjedom vec zarazna,pa pada novi kit na auto i sve to pogodujem vasim neispavanim nocima provedenim igrajuci ovu igru i puseci cigarete svaki put kad izadjete iz neke sobe gdje ste upravo rejsali i pobjedili/izgubili...eehh,,,sad mi se neda sve objsnavat al ova igra JE RACING MMOG I TO MEDJU PRVIMA TE VRSTE.i da na kraju sam zaboravio odg. na njubovska pitanja koja se najcesce postavljaju:

what do u do with a cupon?
kuponi su za kupnju auta i dobivate ih kada naparvite odredjen broj sati provedenih na kompu,odredjen broj driftova,jumpova..itd

mito?
mito je vas novac

auction house?
tamo kupujete partove po 100% nizim cijenama nego u parts shopu,takodjer mozete tamo kupiti kupone itd itd

svoju muziku mozete staviti u igru tako da copy/paste music u BGM folder koji je folderu vas igre

i zadnje:gledajte koliko imate goriva prije nego se krenete ganjati po cestama

i da odma odgovo na nadolazeca pitanja:
@bld@ si ti ovisan o ovoj igri?
neam vremena sad o tome raspravljat idem igrat DC XD