probio si šifru?! LOL...
probaj preimenovati stvar u *.mp3 pa vidi
Skinuo sam pjesmu s interneta u pdf formatu i pjesma mi se neće pokrenut!!Prije sam skinuo isto jednu pjesmu u word fileu ali sam probil šifru i cijeli file hackirao poslije mi je radila normalno u winampu.Sad sam to zaboravio i što da radim??????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
::
probio si šifru?! LOL...
probaj preimenovati stvar u *.mp3 pa vidi
probaj to kaj gog reče, ak nejde skini si novu pjesmu s neta
lolčina
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pjesma u PDF prvi put cujem al ajde de, neko te dobro zeznio looool![]()
pdf, word??????
cek cek. kaj to svira u winampu.![]()
Vidim da se neki čude kad su za to čuli,ali to postoji.Hvala na savjetima,ali uspio sam probiti pjesmu i sad mi normalno radi.
ili mislis kod mp3 pjesme u pdf ili word formtu teksta koji svira u winampu. ali kaj ce ti to kad za to postoji mp3 format
Tak mi je skinuo
To su ti pjesme koje su umetnute u word i pdf dokument i (skoro) nemoguće ih je odvojiti od dokumenta (ako se ne varam).
Stavim ga u winrar i kad se prikaže naziv te pjesme desnim klikom stisnem na pjesmu i kliknem na password i tada utipkam password.
Ne znam kako bih vam to objasnio.Ovo gore što sam napisao je malo komplicirano i nisam dobro pojasnio.
Pa ne baš puno,samo treba naći password.
A kako ga nađeš?
Nekad ga ima oko 20 kodova predloženo,a nekad nema.
Cest slucaj na piratskim stranicama, masiranje zbog raznih net-lovaca i pretrazivaca, pogotovo web-sense rjesenja, koje niti ne kuzi da je u pitanju mp3, a po defaultu bi ga treba zabranit skinit i prijavit logiranu IP adresu RIAA-i. Sreca nasa sto nemamo fiksne IP adrese!!
Kako ti je neko gore vec rekao, jednostavno ako znas koji je format preimenujes ono pdf, doc i sl. u wav, mp3, ogg, ili sta si vec skidao.
pa skini kaza lite verziju i nemas brige
Bookmarks