Znaš možda kako natjerati DirectX da radi pod Linuxom?
Uz pomoć CrossOvera (nešto kao profi verzija Wine-a) može se instalirati, ali se ne može pokrenuti.
Distribucija je Ubuntu 7.10.
evo nisam bas neki expert u linuxu, ali dosta toga znam, pa ako nekome treba bilo kakva pomoc ili mu nesto nije jasno kako se radi, neka slobodno pita ovdje!
pozdrav.
slackware user
Znaš možda kako natjerati DirectX da radi pod Linuxom?
Uz pomoć CrossOvera (nešto kao profi verzija Wine-a) može se instalirati, ali se ne može pokrenuti.
Distribucija je Ubuntu 7.10.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Radi se o okladi, ako te baš zanima. Treba pokrenuti bilo koju igru koja koristi DirectX.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jbg, stari nikada nisam probavao to, na linuxu sam samo igro cs, al gle, vjerojatno u igirici mos namjestit da koristi opengl, a za linux imas opengl. btw si probao pokrenuti tu igircu sa cedegom (projekt se prije zvao wineX mi se cini, cedega je nadograđen wine, samo sto je ona posebno za igrice, ako ti treba download link za nju samo javi..
tu mozes vidjet koje su sve igrice ljudi pokrenuli sa njom: http://games.cedega.com/gamesdb/
slackware user
Ma gle, meni nije do igranja, uostalom ako mi se i igra ionako imam multi boot.
Riječ je o tome da se, naravno ako je moguće, koristi baš DirectX. Ne radi se o tome da se treba igrati pod linux-om, nego samo pokrenuti.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks