da malo dignem temu
-nakon dugog cekanja dobio ja mda compact III,pa da malo napisem moje dojmove i da kasnije stavim koju sliku
u paketu se dobije-uređaj,baterija,micro sd card od 2gb,rezervni stylus,screen protector (kojeg sam usro u prvih 5 minuta ali nema veze stize novi),futrola (no name) dosta otvorena,upustva,cd,slušalice,usb kabel,punjač.
Sve u svemu jako dobro kučište (čini mi se metalno,ali nisam siguran),touch je koliko toliko dobar prosječan(pošto ga malo koristim ne mogu tvrdit u preciznu mjeru ali mi se čini malo tvrd),od t-mobile na njemu je samo program web and walk i pocetni scren ili ti ga skin(koje se može promjeniti u standardnin wm6 skin) a ostalo je sve u formi wm6,aparat je zatvoren na t-mobile mrežu,od navigacije se dobije tomtom koji daje da se besplatno skine jedna karta (kad se ide na službene stranice preko njega nema hrvatske karte) tako da bezvrijedno su ga stavili jer sam barem mislio pošto ga vec poklanjaju da ce barem biti karta hrvatske,no otom potom,sve u svemu nije loš uređaj,gps signal hvata dobro i dosta je precizan (isprobo ga na cardinale 2.3),šteta što nisu ukljucili i auto nosac u cijenu,ali kako sam reko otom potom,šteta što nema wifi ali zato je i cijenom prihvatljivij nego p3300,3500kn u t-mobile centru.SVe u svemu dam mu ocjenu 4.5/5,nije loše ako neko hoce imati htc p3300 za jeftiniji novac ali mu nije bitan wifi.

Odgovori uz citat
Bookmarks