Bok i ja imam isti problem samo kaj ja imam i par programa al se nemogu snaci u programu pa ak nes uspijes javi...
Imam kabel, ali nemam programčić. Čak štoviše, imao sam neki programčić za to i zad mi je noki(j)a... pa... kako da kažem ovo...
BLOKIRANA NA SVE SIM KARTICE. (fucking početnici)
Pa dragi moji prijatelji, pomozite. . .
Bok i ja imam isti problem samo kaj ja imam i par programa al se nemogu snaci u programu pa ak nes uspijes javi...
Za programe www.gsm-free.com i www.gsm-multifund.com pa onda nađite program s kojim mislite unlockat i postavljajte pitanja u vezi konkretnog programa. Vrlo je teško općenito odgovarat na takva pitanja.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Postoji neki program pomoću kojega se može unlockati svaka Nokia bez data kabla: Samo su u program upiše S/N mobitela i program ispiše kod koji je potrebno upisati u mob kada je bez SIM kartice. Nažalost, neznam kako se zove taj program.
Tu pise da mi mob mora biti upaljen, kako da ga upalim kad moram maknuti bateriju???Poslao: Sljaka
Za programe www.gsm-free.com i www.gsm-multifund.com pa onda nađite program s kojim mislite unlockat i postavljajte pitanja u vezi konkretnog programa. Vrlo je teško općenito odgovarat na takva pitanja.
@Dark
Našao sam na netu taj program - Ultimate Calculator - i on mi ispiše ovo :
Model: Nokia DCT3
IMEI: 351107806190292
Network: 21901 --> CRONET
#pw+7777488453+1#
Model: Nokia DCT3
IMEI: 351107806190292
Network: 21910 --> VIP
#pw+1373787436+1#
Ovaj prvi je ako upisem network code CRONET-a a drugi ako upisem VIP-a i sad neznam di trebam upisat taj kod i koji od ta dva trebam upisat(mob je zakljucan na VIP)-probo sam upalit mob bez kartice i pocet pisat al mi neda da pisem slova samo brojke...pomozi
Slova p i w se dobivaju sa više pritisaka na *(ili #, nisam siguran). Moraš upisati kod za onu mrežu koju želiš otključati.
Ako još nekome treba program, može ga skinuti ovdje.
Pritiskom na * vise puta se dobivaju +,p i w i onda se upise kod i mob je otkljucan bez data kabla ....
Ako je aparat blokiran na sve kartice postoji mogučnost da moraš mjenjati IMEI.
Odključavanje preko calculatora neče pomoči.
Daj ga na kabel upotrebi "Nokia tools".
za flashanje i unlock nokie (ako je zaključan na karticu), možeš otključati rolis tool-om, pošto si rekao da imaš kabel (za flashanje ti treba f-bus, za unlock m-bus, imaš na kabelu malu sklopkicu kojom prebacuješ)
http://www.uniquephones.com/forums/ ovdje je online otključavanje, ali samo ako znaš mrežu
inače ti to mogu napraviti za par pivi ako si u blizini (ja sam u rijeci), ako ne, daj mi mail p ati pošaljem rolisa (ili ukucaj u google, dat će ti barem deset stranica za download), a ako ti treba postupak, reci pa ću ti objasniti
Bookmarks