sve mi se cini da sui fulao podforum, mozda ovo ipak spada pod softwerski dio....
probaj ga flashat..
Jednom se ispraznio i ja ga idem napunit... i samo blicne bijelo svjetlo i neće se upalit... sad više ni bijelo svjetlo ne blica... jel zna neko u čemu je problem / jel se to može popravit?
sve mi se cini da sui fulao podforum, mozda ovo ipak spada pod softwerski dio....
probaj ga flashat..
ZubøCяew
kad ga spojim sa kompom ili punjacem se reagira, samo blicne bijelo svjetlo... jel mi neko može objasnit kak se flasha, nikad to nisam radio... može mi dati msn ako ima
Pogledaj temu o flashanju za pocetnike i onu o moddanju K750, tamo je sve detaljno objasnjeno.
sacekaj prije nego sto odlucis flashat mobitel... prvo bi trebala baterija da se napuni???... DA
zato najprije si od nekog posudi jednu bateriju za K750i pa vidi mozda i nije do baterije... mozda si nesto drugo sjebo na telefonu... ako je do baterije onda lijepo kupis si novu pa onda ides flashat i vidis kako se to sve radi... ne radi nista prebrzo... smiri se malo
###1410989180026
ma mob mi već sheban 3-4 mjeseca... sad sam se opet zagrijo za njega
probo sam zamjenit bateriju ali i dalje neradi...
neznam kak da ga spojim sa kompom kad ga nece prepoznat komp kad ga spojim pa nemogu instalirat drivere...
pošto je u bateriji problem....ostavi ga sat vremenaa uštekanog u struju...pa probaj nakon toga ga upaliti jer kod SE-a je to problem ako se baterija previše isprazni...dakle ostavi ga sat sat i pol uštekanog na punjač apa vidi kaj se događa
★★★★★
da li ti je telefon ti jos pod garancijom???
ako jest daj ga pod garanciju... ne gubis nista
###1410989180026
nažalost nije![]()
Bookmarks