Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 25

Hybrid View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S9+
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Bodovi
    17.157
    Nivo
    31
    Bodovi: 17.157, Nivo: 31
    Ukupna aktivnost: 99,3%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Da i ja stavim jedno pitanjce.

Dakle u zadnje vrijeme najčešće vidim punjače samo za AA, eventualno i za AAA tip baterija. Pa mene zanima dali postoji neki dobar punjač da može punit i C, pa i neke druge tipove baterija. Mislim da sam prije pola godine vidio nešto od duracella u Vemilu, al nisam znao jel dobar duracell u punjačima ili postoji neka bolja solucija??
    http://dcigleneckiphoto.wordpress.com

Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Poggiali Pregledaj post
    Da i ja stavim jedno pitanjce.

Dakle u zadnje vrijeme najčešće vidim punjače samo za AA, eventualno i za AAA tip baterija. Pa mene zanima dali postoji neki dobar punjač da može punit i C, pa i neke druge tipove baterija. Mislim da sam prije pola godine vidio nešto od duracella u Vemilu, al nisam znao jel dobar duracell u punjačima ili postoji neka bolja solucija??
    Masovna distribucija punjaca za AA i AAA format baterija uvjetovana je samo ponovnuim omasovljanjem uredjaja na trzistu koji ih koriste. Time je porastao i broj proizvodjaca koji su poclai lansirati AA i AAA punjace, kao i broj modela koji isti nude.

Sto se tice punjaca za ostale tipove baterija, naravno da ih je moguce dobaviti. Ti punjaci najcesce nisu namjenjeni punjenju samo jednoga tipa baterija, vec imaju mogucnost puniti vise tipova standardiziranih ili nestandardiziranih baterija.

U grubo, dvije su inacice takvih punjaca:

1. oni koji imaju takvo sucelje za prikljucivanje baterija, koje svojom konstrukcijom omogucava prikljucenje vise vrsta baterija (i to s obzirom na oblik, kao i kapacitet i napon)

2. oni punjaci cije se tijelo kupuje odvojeno od prikljucaka, pa se tako jednom kada se posjeduje tijelo punjaca, za njega mogu dokupiti razni nastavci okjima je moguce puniti razne formate baterija (cak i Li ion izvedbe)

Ovi prvi su jeftinije rijesenje (premda se i njihova cijena krece oko 400 njak 500 njak kuna).

Ovi drugi su skuplji i cijena im krece od cca 100 eura, pa na vise.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points

Datum registracije
    Feb 2007
    Mobitel
    Samsung Galaxy S9+
    Operater
    Tomato
    Godina
    41
    Bodovi
    17.157
    Nivo
    31
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Masovna distribucija punjaca za AA i AAA format baterija uvjetovana je samo ponovnuim omasovljanjem uredjaja na trzistu koji ih koriste. Time je porastao i broj proizvodjaca koji su poclai lansirati AA i AAA punjace, kao i broj modela koji isti nude.

Sto se tice punjaca za ostale tipove baterija, naravno da ih je moguce dobaviti. Ti punjaci najcesce nisu namjenjeni punjenju samo jednoga tipa baterija, vec imaju mogucnost puniti vise tipova standardiziranih ili nestandardiziranih baterija.

U grubo, dvije su inacice takvih punjaca:

1. oni koji imaju takvo sucelje za prikljucivanje baterija, koje svojom konstrukcijom omogucava prikljucenje vise vrsta baterija (i to s obzirom na oblik, kao i kapacitet i napon)

2. oni punjaci cije se tijelo kupuje odvojeno od prikljucaka, pa se tako jednom kada se posjeduje tijelo punjaca, za njega mogu dokupiti razni nastavci okjima je moguce puniti razne formate baterija (cak i Li ion izvedbe)

Ovi prvi su jeftinije rijesenje (premda se i njihova cijena krece oko 400 njak 500 njak kuna).

Ovi drugi su skuplji i cijena im krece od cca 100 eura, pa na vise.
    Dali postoji neki dučan u Zg-u di bi postojao veči izbor tih punjača ?
    http://dcigleneckiphoto.wordpress.com

Nokia 6020, 6120C, E72, E6, Lumia 930, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S9+

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Kodak - C713
    By zagi_ in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 18-02-2008, 09:38
  2. mišljenje o Kodak V1003
    By blueled in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 17-11-2007, 11:19
  3. Kodak Easyshare Z650
    By ajvl in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti