Na takvu konfiguraciju ide Xp bez ikakvog beda... Stvarno neznam sta ce ti Tiny Xp onda...![]()
Na takvu konfiguraciju ide Xp bez ikakvog beda... Stvarno neznam sta ce ti Tiny Xp onda...![]()
ma trenutno imam vistu, radi sve ko iz šale .. al eto da probam .. moram formatirat komp tak i tak .. a i ne zelim puno beskorisnih programa koji sam zauzimaju mjesto na hdd-u .. a i bolje bi mi radio lap .. samo me brine da nisu to neke bitne podrške koje gubim stavljanjem tog Os-a ..
Ako komp drzi Vistu,onda radije ne pokusavaj stavljat Tiny Xp jer ces samo dobit na brzini,a dosta toga neces imat. Posto se radi o laptopu,vjerujem da Tiny Xp nece podrzat sve dijelove laptopa (touchpad,wireless,bluetooth,a mozda cak i graficku). Ako ti ovo moze nesto znacit,instalacija Tiny Xp-a zauzima na HDD-u 300-tinjak MB,a Xp i do 4 GB (ovisno o driverima,zakrpama i sl)... Po meni neisplativo za koliko-toliko mocan lap.
touchpad, bluetooth? wireless? bez samo jednog od tog ne funkcioniram nikako ..
odustajem od tog .. dobro da si mi rekao .. budem il ostavio vistu il xp .. sad mi je dvojba između toghvala
Radije onda Xp. Vista je zahtjevnija,a Xp ce ti brze radit,i neces primjetit da na Xp-u nemas ono sta si imao na Visti...
ok, hvala .. budem
Bookmarks