da patetike , toliko prozirno da nemre više bit . idem se bacit s mosta![]()
da patetike , toliko prozirno da nemre više bit . idem se bacit s mosta![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Eh prvo decec moj ne moraš me moliti jer ja ne srackam okolo nego na wc-u, a za tebe ne znam.
To o vremenu i znanju se slažem s tobom ali nisam ja pucao na to nego na vrijeme provedeno u oglasniku a ne na forumu. Eto iskreno ti kažem ne znam ja baš puno o mobitelima, ucim se jer ih volim. A za limu i oglasnik taj kaj je otvorio sve je to ok al kažem ti ovaj forum bez oglasnika više nije jednostavno to i nije sam tak ga zamjeniti nekim drugim.Pozz
pa slažem se za to da nije to to bez oglasnika,ali eto..pokušaj s onim oglasnikom,pa ako se ovaj vrati,vrati..a što se tiće oglasa prodao sam ja do sada mobitwla i mobitela i kupio,tako da nisam nov u tome..i ne samo mobitela nego i drugih stvari....
baš jučer pričam s jednim forumašem koji se također u oglasniku caffe mobila ""natrgovao"" isto kao ja.....![]()
...mislim da ga ipak većina forumaša koristila za ono čemu je i namijenjen...
rospa ziher nije mislio da se potpuno zatvori čataonica, nego je iznio činjenicu da je ona stvarno uzela maha, puno više nego ogl. a pri izboru, ogl-čataonica, mislim da oglasnik pobjeđuje.
mislim da je svima jasno da uz ovakav razvoj oglasnika caffe mobila, praktički puše KUPIprodaj i drugi internet oglasnici koji su s tom svrhom i napravljeni. tak da se o tome da pričat, i vjerojatno bude,...ako već nije.....![]()
Zadnji uredio AutoXpert : 09-12-2007 u 13:09
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
ma kojih 200 postova, svi znamo kak će se na silu tovarit tolko postova i kakvog će oni bit sadržaja (oj, ej, slažem se i potpisujem) meni uopće ne pada na pamet neki kriterij koji bi mogo predložitto bi stvarno trebo neko pametniji. mislim samo da bi modovi trebali biti puno i daleko čvršći. ne bih opet srao o nekom drugom forumu, ali ajd prekrši neko pravilo na pcexu, pa da vidiš. odma si u blokadi ili banani. tu, ko djeca kukaju kad ih mod upozori za bilo kaj.
i onda cmizdre tjedan dana
![]()
a neki i prijete mamom i tatom , te stricom koji je HAKER i zastupnik
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Bookmarks