ovaj forum je otisao u ku*ac, pa ljudi upoznao sam se sa dosta forumasa iskljucivo radi tog oglasnika, a sa vecinom sam ostao u kontaktu, to je bio i jedini nacin da se vidimo u zivo, a moderatori su ionako geekovi koji ne izlaze iz kuce tako da je to njima nebitno jer oni mobitele narucuju na kucnu adresu e-bayem))) , ovdje sam prodao masu mobitela koji su bili u vrhunskom stanju po cijenama kakve necete nac u oglasniku, pravilo je bilo da forumas ne smije otvorit vise od 3 teme u oglasniku mjesecno i samim time se eliminirala preprodaja, ako vam je u cilju da svojim jadnim diktatorskim metoda tjerate ljude moram vam priznat da vam je to i uspjelo, a sad fino odite na www.oglasnik.hr i nadite si ispod cijene mobitel koji je ili u jako losem stanju ili poluispravan, a moguce i maznut, pa kad budete htjeli kontaktirat prodavaoca nakon sto vidite da iznenada nesto ne radi jer to niste uspjeli ustanovit u onih 5-10min koliko ste mob pregledavali naic cete samo na iskljucen mob ili na ne ljubaznog prodavaoca koji ce vam rec meni je sve radilo, a kamoli da ce vam netko vratit mobitel kao ovdje na forumu jer vam se nesto ne svida, e pa ako je to bio cilj postic neka vam je svima sretno... Moderatori, nikad mi nece bit jasno zasto vam je taj oglasnik bio toliki trn u oku, ocito ste nesposobni organizirat forum na pravi nacin... bolje bi vam bilo da rijesite taj server nego da toliko laprdate, pa da se ljudi koji zele saznat na koji se gumb pali mobitel mogu spojit na forum, a ne da je nedostupan po par sati svaki dan

))) , ovdje sam prodao masu mobitela koji su bili u vrhunskom stanju po cijenama kakve necete nac u oglasniku, pravilo je bilo da forumas ne smije otvorit vise od 3 teme u oglasniku mjesecno i samim time se eliminirala preprodaja, ako vam je u cilju da svojim jadnim diktatorskim metoda tjerate ljude moram vam priznat da vam je to i uspjelo, a sad fino odite na

Bookmarks