http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=3&a=48
Zappan kaze:
Ja kazem:te što je u međuvremenu oglasnik koji sam zamislio i otvorio da bude usputna pomoć članovima da se riješe nekog komada opreme viška postao mjesto u kojem se radi preprodaja veće količine robe na crno.
te sto je u meduvremenu chataonica koju sam zamislio i otvorio da bude usputna pomoc clanovima da se malo ispusu i pricaju besmislice postao mjesto koje postalo najveci pojedinacni podforum, veci od dva najveca ontopic podforuma zajedno.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
gluparija
cemu zatvaranje...
ako je nesto ilegalno dati ban... ako neko oce prodat mob tu na povjerenje i tako, sto nas vecina radi, cemu zatvarati...no comment![]()
![]()
to je glupost...zatvaranje uopće nije bilo potrebno..ko se nedrži pravila ban i gotovo
postrožiti pravila i sve je rješeno![]()
morat ćemo raditi peticiju za otvaranje ponovno oglasnika!![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
znaš kako peticije završavaju ..![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
sve bolje od boljeg ...![]()
daj te ljudi..Treba napraviti sve novo.Ljudi sa 200 postova da smiju postati u oglasniku i sve bi se rijesilo.A ne da oni sa 20 vec mogu do je glupo...
Daj otvorite oglasnik..Bas sam si o misu razmisljao
Bezveze je zatvarati oglasnik.To su odlučili moderatori,a kaj sa nama!!!Treba peticija!Pa ko pobjedi,dobi mandat!!!i idemo dalje!!!!!!
![]()
Stvar je u tome kaj ljudi ovdje kupuju mobitele od nekih u koje imaju povjerenje,pogotovo rabljene,ja sam ih par kupil i uvjek sam bil zadovoljan,i naravno cijena je uvjek bila niža!!!Naravno da se može kupovati i u oglasniku,kupiprodaj,al nikad ne znaš ko će ti podvaliti.
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
mislim da su moderatori na ovom forumu prestrogi..ponašaju se ko hitler prema nama...jedno slovo krivo i odma ban i te gluposti...ovo je stvarno glupost s oglasnikom...tu su ljudi s poovjerenjem mjenjali i kupovali mobitele...
to njima nikaj ne znaci...oni nikada nisu mjenjali obove preko ovoga oglasnika...ma dajte ljudi koja je ovo glupost...upravo to svi smo s povjerenjem mjenjali mobitele...a što se strožine tice...vec sam se naviknuo da je strogo pa mi nije čudno..ali ako treba postrožiti samo dajte samo neka ostane oglasnik...i ako treba peticija bijem da ce hrpa ljudi ju potpisati ako ona išta znaci adminu...
★★★★★
Ovo zatvaranje u potpunosti podrzavam,obrazlozenje zasto je to ucinjeno definitivno ima smisla,i ovako je pravedno prema svima ....
Ma ovo kaj ste počeli stvarat je sranje, kladim se da ce za par mjeseci biti 20% manje korisnika prisutno na forumu. Zakaj onda ne zatvorite i čataonu? Ona opće ne služi svrsi
Ma ne vrijedi vam se žaliti jer se zna čija se mišljenja uvažavaju kod ovakvih situacija!!
Ovakvima drastičnim promjenama se pokazuje tko je tu gazda i da nije ovo forum za članove nego članovi za forum!
Svakako da me privukao stručni dio foruma i da sam zbog skupljanja znanja i ekipe se tu zadržao.
...jedino što mi preostaje povinovati se pravilima i prilagoditi se (ili je to BORG??)
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
i više od 20% manje ljudi jer je večina ovdje samo zbog oglasnika i zamjene mobitela s ljudima u koje imaš povjerenja a ne da ja stavim u oglasnik.hr oglas pa se 15 puta idem nalazit sa frajerima koji mi donesu uništen telefon a piše bez ogrebotina ili takve fore. smatram da je velik dio ljudi dolazio na ovaj forum prvenstveno zbog oglasnika a onda bi usput i napisali nekaj kaj su saznali o telefonu i sl. ja osobno tko zna kada ću slijedeči put doč na forum kada više nema oglasnika.
![]()
za ukidanje oglasnika...
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
Ovo stoji kao stjena, jer članovi foruma shvačaju koliko to znaći i nema ni 5% sranja koliko na drugim oglašivačima!
Uputio sam hrpu prijatelja i poznanika na Cafe oglasnik i svi su si našli aparat i jako su zadovoljni što nisu našli po drugima oglasnicima!
Slika i komentar vlasnika puno znaći, a ne suhoparni oglas i možda link sa GSMArena.
George Eliot
Nepravedno je jednako prema svima. Zato sto nisu mogli kontrolirati oglasnik jednostavno su odustali od toga pod izlikom da "nije ono za sto je bio zamisljen" i slicne gluposti.
Priznajte da ga niste mogli moderirati kako spada i otvorite natjecaj za moguca rjesenja, a ne odmah gasiti samo zato sto nekoliko ljudi nije bilo korektno.
Poantu su svi ionako promasili, htio sam napomenuti da je chataonica vece zlo od oglasnika kojeg ste radikalnim potezom ugasili.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
George Eliot
Ovaj forum je svakim danom sve veće i veće sranje, te ova pravila te ona. I sad zatvore oglasnik. Nije mi jasno zakaj je bio opće otvoren ?
Slažem se.
To sam i ja objašnjavao.
Izmišljaju više tolika pravila da sami sebe zakopaju...bedaci.
Neka odmah izdaju pravilnik u PDF-u koji je obavezan za skinuti i pročitati za cijeli forum i stvar riješena.
Iskreno, upravo mi se zbog takvih pi*darija ovaj forum više gadi otvoriti, jer sam si u zadnje vrijeme navikao odgovore naći drugdje.
Još samo da vidim kako će mi proći oglas na 4 stranici oglasnika i kada se to zatvori ja dižem sidro odavde.
Toliko od mene...a zna se da nisam tu radi oglasnika.
Odluka o gašenju dijela MF je odluka vjerojatno vlasnika dotičnog ,
tu ne bi smjelo biti zamjerke , ALI
navode se neke stavke koje ne stoje tj. da se prodaju enormne količine
mobitela što bi u prevodu značilo šverca možda ima i tog ali zato su tu pravila
i kontrola za koju su zaduženi pojedinci.Očito se ide linijom manjeg otpora
Po toj logici treba zatvoriti i sve teme o dekodiranju mobitela i ostalih ilegalnih radnji koje su veće zlo od samog oglašavanja prodaje i razmjene mobitela .
![]()
Možda je cilj smanjenje broja korisnika što bi se ovom mjerom i postiglo
a dugoročno gledano samo naštetilo MF u cijelini.
Rezultat takove odluke vidjet ćete uskoro po gašenju tog dijela foruma
a nadam se da neće biti isti kao ostalih koji su išli đonom i restrikcijama na korisnike
PS: a i Mobil više ne čitam možda je i to jedan od razloga
LP
plišani
?-------------?
Bookmarks