Da, mob je sasvim OK za tu cijenu za koju se prodaje. Ako kupiš u VIP-u dobiješ i besplatno DVD, java igru, meodiju i sličicu.
Da li bi mi preporučili ovaj mob?Ako ne ,napišite zašto.
Da, mob je sasvim OK za tu cijenu za koju se prodaje. Ako kupiš u VIP-u dobiješ i besplatno DVD, java igru, meodiju i sličicu.
i obavezno si uzmi data kabel....
--------------Burn rubber,not your soul!--------------
za taj novac, odlican mob, sa puno mogucnosti (flash patch)
maraschino - PTICICA
I ja se slažem.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
bit cu jedini crna ovca...naime posjedujem m55(na servisu je upravo sad) i nebih ga bas savjetovao...ovo o hrpi dobrih mogucnosti stoji no meni se cini da hardver tog mobitela to nemoze podnjeti pa dolazi do problema...od sporosti pa do toga da ne rade tipke itd..
nimalo nisam zadovoljan kupljenima to nije samo moje misljenje vec je npr. na njuzima bilo slicnih misljenja..
dakle sto dalje od m55
i mene živcira kod m55 sporost i užasno loš ekran
jasam jos uvijek a m55 prije godinu i pol kad je izaso bio si faca kad si ga imao, a ni sad nije odbacen
Ljudi moji, ne možete za 1000 kn imati i ovce i novce.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
jeli treba jos sto reci...Poslao: Sljaka
Ljudi moji, ne možete za 1000 kn imati i ovce i novce.
maraschino - PTICICA
pitanje je biloa li bi mi preporučili ovaj mob?Ako ne ,napišite zašto.
pa ja i pisem. a da je meni ne pocetku rejao ovo sto ja danas pisem sigurno nebi kupio m55. Vec bi dao vise love i kupio nesto bolje(pa makar i s manje funkcija) ili bi dao manje love i kupio npr. c60(imaju ga sestra i stari i radi bez problema). A ne da mi daju brdo funkcija umotanih u kolko tolko poznatu marku a na kraju macak u vreci....
Meni je to čis solidan mob za tu cijenu, a nisam još čuo da se nekome pokvario, jedino mi smeta kaj je malo spor i kaj je ekral malo lošiji. Al za tu cijenu je super
...meni se dosad nije pokvario niti jednom...imam ga 7-8 mj i zadovoljan sam,i to veoma...pogotovo sad kad mogu flashat mob jer imam USB kabel...stvarno super...preporučam kupnju ak ne patiš za najnovijim stvarima...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Najbolje je kupit mob star oko godinu dana jer mu je onda cijena prihvatljiva, prije je M55 košto oko 2000 kn, sad 1000!
@zeroo-cool Pametno razmišljanje. Uz to još imaš verziju sa ispravljenim bugovima, programe za unlock koji su isprobani, patcheve, ljude sa iskustvom da ti pomognu ako zabrljaš. Uglavnom "Full customer support"![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tak je, kad je mob nov, niko ništ nezna o njemu, pun je bugova i sličnih gluposti, a i PRESKUP JE! Nakon godinu dana je većina moba po prihvatljivim cijenama!
@ninonano
Ja sam tebi govorio da uzmes samo seriju S
Ali nisi me htio poslusati. Ajdede, i 3310 je sad OK![]()
--
. [Lejzermaster]
Imam sitna iskustva i s M55 i mislim da je M55 puno bolji od C60, i brzina i ostale stvari.
Fabi (pravi forumas)?? Ne poznajem nikog s takvim nicom
btw. donio ja siemensa sa servisa...zamjenili tipkovnicu i sad je okej![]()
Bookmarks