= Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
ovo je svakako dobrodosao prijedlog da se pokusa pronaci rijesenje na koji bi se nacin obavjestilo korisnike da su im postovi brisani.znam da nije uobicajeno na drugim forumima,ali to ne znaci i da nije izvedivo
znam da ce me sad odmah napadati modovi i tvrditi kako je to nemoguce i da su pretrpani poslom,ali na ovom forumu ima jako puno pametnih ljudi koji ce pronaci rjesenje jer bi stvarno bilo korisno.
moj je prijedlog da se otvori jedan podforum ili tema u nekom podforumu koji bi sluzio tome da se obavijeste korisnici kojima se postovi brisu ili premjestaju u drugi dio foruma i da ih se obavijesti koji je tome razlog.
a jesi ga sad pogodio, baš onako kako treba....
prvo i prvo, premještanje teme/postova bez rediretkta dobiva svaki korisnik automatski na PM, i razlog zasto se premjesta. to je rjeseno plug-inom koji automatski salje PM. Otvaranje podforuma (?!?!?!?!?) ili tema (?!?!??!?), za kojeg boga? sto se time dobiva? redirekt na određeo vrijeme je vidljiv u izvornom forumu, čiji link vodi na premješteno mjesto. Premještanje teme bez redirekta, autora teme se obavještava PM-om u obliku automatski generirane poruke.

Ovaj prijedlog, ovako to nisam nigdje vidio, uostalom, ne znam kako ti to misliš izvest, da se duplaju teme koje su premještene u ispravi forum, onaj u kojem bolje pristaju, i još da neka kopija bude u tom podforumu koji bi služio kao "javno" obavjetavanje o premještanju teme/postova. muko moja, pa na to ti to liči? moram priznat, apsoluto ne glup, nego uber glup prijedlog, bez ikakve uvrede... jer ovim se pokazuje potpuno nekonstruktivno miljenje.