= Citat = Izvorno postao zerobravo Pregledaj post
prvo, tebe nitko ne tjera da čitaš ovu temu ako ti ide na živce, što ju uopće otvaraš?

bbbrljo je uredno dao svoj prijedlog, dao je svoje mišljenje koje je potpuno opravdano, i ima pravo znati razloge brisanja postova.

na njegov prijedlog smo svi više manje pokuali odgovoriti, ljudskim načinom komunikacije, bez vrijeđanja ili omalovažavanja, i svaki takav koristan prijedlog treba uzeti u obzir i poradditi na tome da se usvoji ako je od koristi i ako je moguće.

o ovom smo već mi interno prije raspravljali, i došli do zaključka da je manualan , tj. ručni način obavještavanja članova o svakom obrisanom postu praktički nemoguć, jedini način je automatski, što sam već nekoliko puta u svojim prijašnjim postovima u ovoj temi uredno i argumentirano pojasnio zašto je to tako. manualno se može poslati PM jedino kada dođe do kritične točke to je rijetko kod starih članova, jako često kod novih.

dakle, nitko se ovdj ene svađa, forum služi da se argumentirano raspravlja, što se ovdje uredno i čini.
ma shvacam ja sve sto si ti rekao, i sve je to si rekao istina! Nisam mislio nista lose, a ocito si tako shvatio, sto mi je zao! Samo sam htio da se malo smire tenzije!
ps nisam napisao da je itko vrijedjao ili omalovazavao nekoga